KURSER


 

Divine Healing Crystalgrids

💥INVITATION TIL 100 BEVIDSTHEDSOPGRADERINGER!!💥

Bedst som jeg troede, jeg skulle på barsel, kommer der et divine download så komplet, så rent og så hastigt igennem, at jeg bliver nødt til at dele det med dig, der måtte føle sig draget af det.

💥5 dages Light code aktivering af din kropsenergi.

💥Divine Quantum Healing.

💥Af dit helbred.

💥Din indre ro.

💥Din evne til at hvile i dig selv, mens kaos river i det ydre.

Det handler ofte om at VILLE DET !!!

Insistere på at nu er det fanme nok med alle de svingende energier, der ikke tjener dig mere.

💝Er du åben i din bevidsthed?

💝Er du klar til at åbne dit sind op på vid gab?

💝Tør du træde ud af din kontrol og tage rent lys ind via kanaliserede budskaber og crystal grids, som jeg stiller til rådighed for dig?

Måske er du klar.

💝Du skal ihvertfald have en invitation til muligheden.

💎Vi taler QUANTUM HEALING.

💎Vi får hjælp af Crystal Kingdom.

💎Du modtager dagligt i 5 dage lydfiler med kanaliserede bevidsthedskoder.

LÆS MERE


 

MOTHERF*CKING FREEDOM

👉Jeg står for FRIHED.
👉Personlig power hvor du udtrykker din kerne åbent.
👉Her er ingen skam over at være til, nøjagtig som du ER.
👉Min verden er bygget af EGNE kreationer.

Conscious creations.

Hvis du ikke erklærer din egen kraft og forstår at gribe ind inden din energi er fuld af forurening, støj og blokeringer ,,, ja så kan du opleve en sjælsdød.☠️

ET LIV UDEN GNIST, GEJST & GLÆDE.

🔥Det er på tide at vågne op til din indre ild,
At udføre et energimæssigt skifte, hvor vi henter dig tilbage til livet!! Det liv der summer af skønhed, eventyr, vækst, opgradering, overflod og FRIHED🔥

⭐️ER DU KLAR TIL AT INDTAGE ET NYT NIVEAU I DIG SELV & MÆRKE HVORDAN DIT DESIGN ER KONSTRUERET TIL MOTHERF*CKING FREEDOM!?

KØB NU


 

Magic Manifestation Journaling

Magnetisk, powerfuld og fuld af magi!!! Er du klar til at designe dit bedste liv?

Vidste du, at du har en skæbnesti, der ligger klar til dig, som indeholder lethed, flow og overflod? Uendelige muligheder til at støtte det liv, du drømmer, om ligger allerede og ulmer i kvante-universet.

Det er til rådighed for dig … lige NU.

 Det eneste der standser dig fra at opleve dette overflodsunivers, er din evne til at tappe ind i dette magiske space og kalde det ind i din livsoplevelse.

Den mest effektive og højhastige metode som jeg kender til, er at skrive dine muligheder og resultater til live. JEP du læste rigtigt … skriv og skab-metoden, som jeg kalder det!!

LÆS MERE

 


 

24 GYLDNE NØGLER TIL OVERFLOD

Universet er levende og fyldt med positiv, kærlig og kraftfuld energi. 💥💥💥💥💥💥💥

Denne energi er åben og tilgængelig for at du kan justere dit eget energifelt til at vibrere fra disse gyldne bølger af energi og høje vibrationer, der kan hjælpe dig med at opnå det, du drømmer om.

Når du justerer din bevidsthed til at rumme og leve i tråd med disse tanker, følelser og energier fra en højere bevidsthed, vil du opleve at du tiltrækker mere overflod ind i dit liv.

🌟 Er du klar til at høste fordele ved at modtage daglige bevidsthedsnøgler, der låser din overflodstilstand op?  

🌟 Er du villig til at åbne din energi op for at modtage det, du virkelig ønsker dig?  

🔑 Disse 24 gyldne bevidsthedsnøgler foræres til dig via en daglig korttrækning, som har fokus på at ekspandere din overflodsvibration.

Denne workshop er essentiel for enhver, der søger mere overflod i livet, og ønsker at forbinde sig med en højere bevidsthed, som bringer lethed, glæde og ro ind i dit liv, samtidig med at din manifestationskraft og overflodstilstand forstærkes og ekspanderes.

LÆS MERE


 

Free Your Spirit

FREE YOUR SPIRIT

KLAR TIL AT CLEARE NEGATIV ENERGI OG GAMMEL KARMA, DER HAR SPIDDET DIG I EN OND ENERGI SPIRAL?

Der er netop landet en KÆMPE åbenbaring i mit indre - og det er ikke småting der er på spil !!

Noget har været længe undervejs. Vi er midt i The Age Of Darkness, der for mange føles tung, hård og krævende - som om du bare ikke kan slå igennem og opleve den verden du tror på af kærlighed, lys og overflod.

Pænt frustrerende, ikke??  

Hvis du den seneste tid har været præget af en ekstra tung energi, så er det ikke dig der er noget galt med !!!

Jeg har fået nogle visioner om, hvordan vi mennesker lige nu er i dyb konfrontation med mørket og nærmest er belejret af en parallelenergi, som ikke er spor positiv. Føj for den lede, det føles næsten kvalmende dårligt.

Karmatoget rammer nu, og hvis ikke du og jeg frigør os alt det shit fra fortidens inkarnationer, så er vi fucked.

LÆS MERE


 

WAKE UP BABE

Din invitation til et kick-ass energy boost hver morgen i 21 dage, som vil sikre dig at du flyver ud af sengen som den powerbabe, du virkelig er!!!

Jep - det er tid til at vi to vender den tunge energi med et ordentligt spark lige i rumpetten.

KOM LAD OS SØRGE FOR AT AL DIN LIVSKRAFT IKKE GÅR TIL SPILDE ET SEKUND LÆNGERE.

Jeg har lavet dette bombastiske motivationsprogram til dig, der VED DU ER EN KREATIV & LIVSGLAD KVINDE, men dit sensitive energisystem er måske røget lidt ud af kurs på det sidste.

Nu vender vi det hele på hovedet.
Du og jeg - 21 dages boost.
Hver morgen starter med en forfriskende Baumannsk Thunderstorm, hvor du kommer i kontakt med din ild i hjertet, din passion, din selvtillid, din kraftkilde og dit højere selv.

BOOM, lad os kanalisere lynild og torden fra selveste Tordenguden i det høje.

KØB NU


 

MONEY MOJO

Magnetisk, powerfuld og fuld af liv!!! Er du klar til at udleve den version af dig selv?

"Penge er roden til alt ondt!" BULLSHIT!!

Det er desværre stadig en ignorant løgn, der holder en hel del ellers såkaldte spirituelle mennesker fanget i deres egen elendighed, fordi de simpelthen ikke har forstået essensen af energi-arbejde.

Denne tendens skal du være villig til at opgradere, hvis du ønsker et større penge-flow i dit liv.

Kom med på mit spritnye program MONEY MOJO, der fyrer helt op for din evne til at modtage penge på en legende måde. Knokleri, bekymringer og kritik af penge er so last decade !! Nu er det tid til at vi åbner din energi, så du i større grad kan MODTAGE penge og alt det, du drømmer om at de skal kunne give dig.

LÆS MERE


 

A BETTER ME

Jeg har skabt en mulighed til dig for at optimere dig selv og dit liv HVER ENESTE DAG.

NU er det tid til at du får succes med de forandringer, du gerne vil skabe for at få et bedre liv!!!

Faktisk har jeg lavet denne lækre transformationspakke til det internationale marked, MEN jeg bliver da nødt til også at give dig muligheden for at hoppe med!!!

Dog skal jeg skynde mig at sige, at materialet er på engelsk (dog meget let-forståeligt og husk at google translate er din ven).

Dette er ind-til-stålet praktiske redskaber, der vil hjælpe dig med at forbedre dine resultater på alle områder i dit liv. Du modtager et væld af værktøjer, som du kan starte med at bruge fra I DAG. Valget er dit.

Lad os kigge på, hvad du får …

LÆS MERE


 

Don't Worry - Be Happy

Dette transformative kursus tager et dybt dyk ind i de mønstre, der aktiverer din ængstelighed, PLUS giver dig adgang til gennemtestede teknikker og strategier, der hjælper dig med at bryde den negative cyklus og genvinde din styrke, så du kan leve et glædesfyldt og sundt liv med indre ro, nærende relationer og følelsen af selv-kontrol.

Hør, kronisk, patologisk bekymring påvirker en MASSIV procentdel af den globale befolkning. Det kan tage control over hvemsomhelst, og hvis du ikke AKTIVT gør noget ved det, kan det ødeligge dit helbred, dine personlige forhold, din økonomi mm.

Heldigvis vil dette kursus give dig de nødvendige indsigter og værktøjer, for at forstå dine bekymringsvaner og stoppe mønstrene i din energi NU.

KØB NU


 

House Of Queens - Online medlemsskab

Jeg åbner dørene for de helt særlige kvinder, der er Warrior Queen material samtidig med de er følsomme, sensitive sjæle, der VED, de fortjener ALT det bedste i verden.
KOM LAD OS SAMLE OS i HOUSE OF QUEENS, som er en medlemsside, hvor DU og din udvikling er i centrum. Dette er stedet, hvor vi QUEENS hænger ud, har det fedt og arbejder i dybden med vores energi, fordi vi VED 100 % sikkert, at verden derude har brug for stærke kvinder, der ikke har mistet evnen til at være i kontakt med deres følelser, femininitet og sårbarhed.
HER KAN VI VÆRE I FRED FOR ALLE DEM, DER IKKE FATTER, HVAD VI HAR GANG I.

Her kan vi samle kræfter, suge næring i form af smukt energi-arbejde og hudløst ærlige sessioner, som vil omhandle ALT, hvad jeg kan mestre for at sende dig direkte op i de højeste vibrationer af dit væsen.

LÆS MERE


 

Angel Oracle

Nu åbner jeg ballet med mine fantastiske englekort, til en 30 DAGES VIBRATIONAL MAKE-OVER og inviterer DIG med til festen !!! 😇😇😇

Du kan nu være med i min daglige angel oracle session, hvor jeg kanaliserer energi og budskaber igennem i en smuk, ren, klar og kærlighedsfyldt frekvens, der kommer til at skubbe dig op i en høj og stærk vibration hele dagen.

Englenes smukke, rensende energi trækkes ind i dit eget væsens celler og åbner dit hjerte, så du kan opleve den magi, kærlighed og overflod, som du fortjener.

LÆS MERE


 

Activating Magic Prayer

21 dages reboot af din gamle, tunge og stagnerede energi, dine såkaldte blokeringer (illusioner), bliver udskiftet til at vibrere med en magisk bevidsthed fra celleplan - mentalt, følelsesmæssigt, fysisk og spirituelt. 

Jeg er dybt passioneret omkring dette arbejde, men har ikke før delt det transparent og direkte med andre, fordi det er så … simpelt! Dybest set består det af, at jeg hver dag i 21 dage bringer ALLE mine egne “blokeringer” og kanaliserer direkte fra the magic zone, hvorfra ALT kan opløses på ekstremt kort tid.  

Jep – jeg ved det godt, det lyder sindsygt, Det er det også .. sindsygt fedt. Du har nu muligheden for at få adgang til dette space. Tror du bare du skal sidde og være tilskuer? Nope babe, du skal bringe alt dit lort til bordet og få det poof’et af H--- til ud af dit space … NU. 

LÆS MERE


 

I Believe in Me

7-dage med powerfulde og inspirerende trainings, der genopbygger din tro på dig selv.

Gør dig klar til at rykke i rekord-fart og med stålsikker tro på dig selv mod dine drømme.

Det er slut med at bremse dig selv i tvivl, usikkerhed og frygt.

På kurset dækker vi:

- hvordan du bryder fri af frygtmønstre og andet selv-sabotage, der holder dig fra den succes, som du fortjener.
- et nyt perspektiv hvor du virkelig er i kontakt med den stærkeste version af dig selv - og hvor du tror på dig selv!!
- hvordan du smadrer dine indre og ydre fængsler af ikke at være god nok og hvor meget du kan opnå.
- daglige reflektionsøvelser, der skubber dig fremad med selvsikkerhed og modet til at lykkes stort.
- og meget mere coaching materiale til at genfinde en stærk tro på dig selv og dermed skabe det liv og de resultater, du drømmer om.

Læs mere lige her om kurset I BELIEVE IN ME:

LÆS MERE


 

Awakening of the Light Warriors

Vi lever i en dimension, der er domineret af ubevidst energi og en global nation af mennesker, der er lukket af overfor deres egne spirituelle nuancer og evner.

Der er ikke meget støtte at hente, når du rejser ind i din dybere energi og forsøger at hæve din bevidsthed og dermed din livsoplevelse.

Den kollektive energi er pt. forankret i et frygsomt ego-monster, der kværner og maser alt, der prøver at bryde ud i friheden.

Vi er nogle, der tror på den menneskelige evolution er nået dertil, hvor lyset og kærligheden er klar til at bryde igennem ... men dette er ikke så romantisk, som det lyder.

DET ER FUCKING HÅRDT ARBEJDE ,,,

at bringe lys,
at hæve bevidsthed,
at stråle fra sin kerne,
at stå fast i din egen sandhed,
at holde humøret oppe,
at forblive i integritet,

når masserne er klar til at sende dig ind i løvens hule som i de gamle gladiator kampdage (vi er sgu ik' kommet meget længere).

Der er en grund til, at ting går så langsomt,
at gennembruddet lader vente på sig,
at tilstandene ikke forandrer sig ...

LÆS MERE


 

Living Your Spiritual Purpose

HER ER DIT WAKE-UP CALL !!!

Det liv du lever lige nu.
Det bidrag du ved, du har med indeni.
Det virke du forsøger at få op at stå eller køre mere let.
Den forskel du er født til at gøre.

For ikke at tale om de penge, du egentlig godt ved, du er født til at håndtere og modtage i takt med at du folder dit bidrag ud ….

Du er der ikke helt endnu vel?
Selvom du er et taknemligt menneske, så er det altså som om noget stadig mangler.

Du har ikke ramt den der følelse af at sidde på din rette hylde, hvor livet føles som et eventyr, hvor du skriver hver dags magiske indhold.

DER ER EN UNDERLIGGENDE SANDHED, SOM DU IKKE KAN RYSTE AF DIG ….

Nemlig at du har et dybere formål med at være til.

Kald det en højere vision for din eksistens, et kald, en mission eller dit spirituelle formål.

Faktisk er du beregnet til at udfolde netop dette formål for at føle en indre tilfredsstillelse og følelsen af at være fyldt op indefra.

LÆS MERE


 

SPIRITUAL BODY AWAKENING

- 21 day Bootcamp

Nu er det sgu nok!!
Ikke mere lav-frekvent selvhad, kritik, træthed, tunghed, smerte og sygdom --- alt det er 3D og 4D bevidsthed som holder os tilbage som kvinder.

Lad os nu bare rejse os og ryste al forureningen af os, lad os hæve vores energi bevidsthed op i en 5D experience, hvor vi endelig kan forene os med vores sjælelige oplevelse af kærlighed til vores vidunderlige krop.

Langt de fleste mennesker lever stadig på sten-alder niveau i deres krops-oplevelse med evig konflikt, kamp og stress til følge i deres indre.

SLUT !!
DEN TID ER FORBI.

Der er en anden måde !!
Men du skal være klar til at forløse din krop.
Heale den indefra og ud.
Arbejde med din indre energi og hæve din bevidsthed for at slippe fri fra de evindelige hårde vilkår, du tilbyder din krop fra en lavere energi.

Hvis du er klar, så har jeg redskaberne, processerne, healingen og bevidsthedsforståelsen med til dig på min SPRIT-NYE 21-dages online boot-camp: The Spritual Body Awakening.

LÆS MERE


 

Receive

ENDELIG ER DET HER !!!!

Jeg har vidst i over 4 år, at jeg ville skabe dette kursus til kvinder, der ikke helt har lært at åbne op og modtage alt det livet har til dem.

Det gør ONDT i min sjæl, når jeg ser mine med-søstre knokle for at modtage bare en brøkdel af alle universets gaver.

De knokler, slider, aser, maser, tror energi-arbejde skal føles hårdt, at processer skal være lange, langsomme, årevis af gammel energi der skal endevendes før de måske bare kan åbne lidt op og modtage ...

kærlighed, glæde, penge, nydelse, lethed !!!

Listen er endeløs ...

Hvis du er én af de utallige kvinder, der vil knække koden på at modtage ... hvad du fucking drømmer om,

OH YES MY LOVE, NU HAR DU CHANCEN ... kan du mærke det kilder i maven, uuuuh, det her er the good stuff, kan jeg love dig ...

Tjek det her ud, gør det IDAG, for der venter gaver til de første bad-ass babes, der rejser med mig ud i en ny version af livet ,,,

nemlig den, HVOR DU FÅR DET HELE !!!!

KLIK HER OG JOIN THE FUN:

LÆS MERE


 

The Confidence Code

Det her kursus bygger din selvtillid og dit selvværd op helt indefra. De 2 dele er ikke helt det samme, men de går hånd i hånd og er ret så afgørende for, hvordan du går og har det og hvilke resultater du skaber i dit liv. Du har sikkert ofte hørt, at din selvsikkerhed kommer af at udrette og præstere - men hvad nu hvis det i stedet handler om, at du finder ind til et dybere sted i dig? Hvad hvis nu det slet ikke handler om noget du får udefra, eller at du skal knokle dig til resultater, for at få din selvsikkerhed som gevinst? Alt for mange kvinder hænger i bremsen på deres egen selvsikkerhed og tror de skal ase og mase og mosle sig frem i verden, men på det her kursus finder du ind til det dybere sted i dig, hvor selvsikkerheden kommer til at stråle ud af dig som en selvfølge, når du lever derfra. Jeg giver dig The Confidence Code.

Kurset indgår også i House of Queens - mit VIP medlemssite.

KØB NU


 

Return of The Sacred Goddess

Her får du muligheden for at arbejde i dybden med Gudindeenergien, så den kan få lov at skabe en stærk transformation helt inde i dybderne af dit væsen. Gudindeenergi er smuk, mægtig og fortryllende og ikke mindst helt fantastisk, fordi du kan bruge det meget lavpraktisk i din hverdag, så den kan blive fyldt med magi og høje vibrationer, og DU kan få din egen skaberkraft i spil.

Du lærer de helt grundlæggende redskaber og værdier, som det kræver at du mestrer, for at kunne arbejde med gudindeenergien, bl.a at tage fuldt ansvar for alt hvad der strømmer igennem dig, og ud i form af dine dybere følelser, ord og handlinger - og taknemmelighed for alt i det dit liv består af, stort som småt.

Hvis du oplever, at du sidder fast i en stresset. grå og uinspirerende dagligdag, hvor du måske har mistet lidt af din livsgnist og indre power, så er gudindeenergien en stærk hjælpende kraft til at få vendt din egen energi og dit livsindhold, så du kan blomstre og stråle!!

Kurset indgår uden ekstra beregning i House of Queens - mit VIP medlemssite

KØB NU


 

The Ultimate Manifestation Blueprint

Her er kurset hvor du lærer at MESTRE manifestation - du får her en samling fyldt med øvelser, der åbner op for din evne til at få hvad du ønsker dig. Kurset vil ekspandere din bevidsthed og give dig redskaber til at skabe omgående og langsigtede resultater i dit liv. Du er billetten til det fede liv. Jeg mener, det er jo DIG, der har al kraften til at skabe et liv, som du drømmer om. Det er hvert vores eget ansvar at tage hånd om vores virkelighed og forme den som vi ønsker. Første skridt til at tage skæbnen i egen hånd, er at DU indser, hvad det er, du gerne vil have ud af dette liv. Dernæst må du erkende at ALT rent faktisk er tilgængeligt for dig, men ikke før du trækker det ind i din bevidsthed og arbejder konstruktivt på at skabe de resultater, du ønsker. Dette kursus indgår uden ekstra beregning i House of Queens - mit VIP medlemssite

KØB NU


 

Warrior Queen 2 - UNLEASH YOUR POWER

Rejsen du foretager dig på WQ2 leder dig ud på en kraftfuld healende sti. Din sjæl vil for alvor vækkes i dybderne, og din urkraft vil atter strømme frit igennem dit væsen. 

Dette er rejsen indad i din egen powerzone, ind i din fulde kraft som kvinde. 

Rejsen kræver mod, selvindsigt og villighed til at konfrontere din ældgamle sjæl, der har vandret igennem tidsaldre og som du måske har glemt, hvad den indeholder af styrker og kræfter. 

DET ER TID TIL AT SÆTTE DIG FRI NU

Dette kursus er for dig, der er klar til at slippe din frygt, dig der ikke længere vil styres af tung energi – dette er kurset der fornyer din energi indefra og ud, forandrer og healer dig i din grundvold, så du atter kan føle, hvem du virkelig er. 

EN WARRIOR QUEEN.  

LÆS MERE


 

Healing, grounding and awakening your inner Goddess

Det er SUPER vigtigt, at du er grounded i dig selv, når du er et empatisk, intuitivt og følsomt væsen. Kurset her grounder og healer dig I dybden og vækker din kvindelige urkraft, der ligger gemt i dine dybder. Du får 3 moduler med powerfulde sessioner, der bl.a. grounder dine tanke- og følelsesmæssige lag, healing i dine chakras & kanalisering på at slippe gammel energi, healing af din power, healing af din indre gudinde og MEGET MERE. I dette fantastiske kursus modtager du også 2 activations med healing, som bl.a. vil give dig en masse ny indsigt i dine guddommelige gaver og din indre gudinde-kraft. Her får du virkelig lov til at slippe dybe sår og gamle smerter, her venter en sand genfødsel af din energi. Det hele er bare ren lækkeri til hele dit energivæsen, som giver dig mulighed for en total afbalancering. Dette kursus indgår uden ekstra beregning i House of Queens - mit VIP medlemssite

KØB NU


 

How to Manifest Money Bootcamp

NU ER DIN MULIGHED HER ENDELIG !! Den mulighed der har skaffet fantastiske resultater for så mange mennesker bliver nu tilgængelig for DIG. Du kan nemlig NU få fingrene i et usædvanligt powerfuldt online kursus, der lærer dig at MANIFESTERE PENGE !! Du fatter slet ikke hvor meget YES BABY det her kursus bliver … Du modtager de dybeste energi-redskaber, som sætter dig istand til at åbne op for penge vibrationen og dermed også for at dine drømme kan få plads i din virkelighed. Ja, jeg ved godt, du har prøvet alverdens tips og tricks uden held før. Jep, du har spildt en masse tid, energi og PENGE på at tilegne dig viden og strategier ang. penge …. Uden held.  Men jeg er klar til at undervise dig fra en helt ny indgangsvinkel ang. penge vibrationen, et revolutionerende og voldsomt transformerende bevidsthedsspring venter forude på dit kursus. Dette kursus indgår uden ekstra beregning i House of Queens - mit VIP medlemssite

LÆS MERE


 

Stop Selvsabotagen

Hvis du er et dynamisk menneske, har du minimum én stemme i dit hoved, der blander sig i alt, hvad du gør eller drømmer om at gøre. Nogle gange er stemmen eller stemmerne hyggelige og opløftende … Den negative selv-snak der plager langt de fleste menneskers energi på denne planet, kan være smertefuld og ja, forkrøblende for din sjæl. Den kan drive dig til vanvid. Og vanviddet består i, at du slet ikke lever det liv, du er født til at leve. Det liv, du drømmer om. Hvis du ikke lærer at tøjre denne indre sabotør, vil den ødelægge alle dine forsøg på at rejse dig i dit fulde potentiale, spolere alle de muligheder, der er til dig og efterlade dig knækket, forslået og uden håb.

LÆS MERE

 


 

Frigiv dit potentiale

Har du nogen idé om, hvor vildt powerfuld du er? Endnu bedre, har du overvejet hvor meget lettere livet kunne være, hvis du maximerede dine talenter istedet for at ignorere dem og mase dem ned i dig selv, mens du knokler afsted gennem livet fra dine svagheder? Forestil dig live nu, hvis du kunne leve et liv i fuld INTEGRITET. Du kunne leve livet og gøre det du elsker, hver dag!

Dette coaching-kursus er KUN for dig, der har modet og viljen til at gøre noget ved dit potentiale NU, istedet for bare at snakke, tale, retfædiggøre hvorfor du aldrig kommer videre. 

LÆS MERE


 

ACTION BABY!

Sidder du fast i offer-rollen og saboterer du ubevidst at dine egne drømme aldrig bliver til virkelighed? Sætter du en dagsorden for dine drømme? Eller halser du derudaf i rutinens drænende hamsterhjul, hvor hver dag bider sig selv i halen - og ligner den forgående ... og den næste.  SUUUUK! Var det seriøst din drøm? Lever du i takt med dine større mål? Dine længsler og drømme? Men hvis du bliver ved med at fortælle dig selv, at det her er dit liv - og at du ikke kan gøre noget ved det ... tjah, så er det jo sådan, det er.

MEN DER ER EN ANDEN MÅDE AT LEVE PÅ!!!

LÆS MERE


 

Warrior Queen

Den hellige kvindekraft bor i dig - men lige nu lever verden i en forældet tro på at kvindens kraft skal være blid, svag, sart --- WHAT !!! Siden hvornår !! Hvem er det, der føder børn ? Hvem er det, der skaber liv indefra ! DIG KVINDE - DIG !!!! Så hvorfor er det lige, du tror, du ikke er født til styrke, kraft, power & skabelse ?? For det er da lige nøjagtig, det væsen du er !!! 

OG HELDIGVIS FÅR DU CHANCEN LIGE NU ... TIL NETOP AT GØRE NOGET VED DET - EN GANG FOR ALLE !! 

LÆS MERE

 

 


 

Sacred Soulmate

 

Er DU klar til at hæve din kærlighedsvibration og få kaldt din soulmate ind? Jeg har bare lyst til at dele alle mine indsigter med dig, og downloade det ind i dit hjerte omgående, og måske også nive dig lidt i dine ører, når du ikke vil høre på, at KÆRLIGHEDEN er det største og stærkeste vi nogensinde får til rådighed fra Spirit. Dette kursus er for dig der er klar parat til at vibrere på den højeste kærlighedsfrekvens og leve med din Soulmate ved din side

LÆS MERE

 

 


 

Master Manifestor

Er du klar til at designe dit eget liv, og få det drømmeliv du fortjener?

Du lever i ild, af ild, med ild - du BRÆNDER indeni for din passion, for din måde at leve på. Du kan ikke stoppe denne ild, og hvorfor skulle du det? Din ild er din skaberkraft - med rå kraft og ren energi skaber du din egen virkelighed.

Den naturlig tilstand i universet, er overflod! Kig bare op på himmelen, alle stjernene der svæver rundt, kig på stranden, alle sandkornene! Kig NU på skoven, alle trærne der står majestætisk og giver ilt! Universet er fyld med overflod, fra stjernerne til sandkornerne, 100% naturligt. Tap ind i den naturlige overflodsenergi, og tag del i alt det universet har at byde på!

LÆS MERE 

 

 


 

Goddess Light Chakra Activation

Er du klar til at re-progammeret dine chakras til succes, overskud og overflod? Måske er dine evner gået i dvale - måske mærker du ikke længere din egen kraft? Men VED du inderst inde, at du er skabt til mere? At du indeholder magisk energi indeni dit hjerte og i din sjæl. Gudinden er ankommet. Hun skrider igennem mørket som en gylden lyn-kile. Alting oplyses igen. Natten er omme. Lyset er tilbage. Den Gyldne Æra er begyndt. Er du en af Den Gyldne Tids nye stærke kvinder, der insisterer på at stråle fra din styrke og din skønhed?

LÆS MERE

 


 

Angel Card Guide Uddannelsen

Har du altid drømt om at udføre et stykke arbejde, som giver dyb mening i din sjæl? På Angel Card Guide uddannelsen vil du lære at åbne for din intuition og din spirituelle kanal til englenes dimension, så du kan modtage præcise informationer og klar vejledning til ethvert livsområde, du søger afklaring indenfor.  Du vil udvikle en dybere forbindelse til din sjæl via en styrket intuition og dermed få adgang til englenes guidning, når du står overfor vigtige situationer eller beslutninger i livet. 

LÆS MERE

 


 

Intuition Master

Lev livet udfra din intuition, og opnå mærkbare resultater på rekordtid. Slip bekymringer, udskift frygt og frustration med præcis og stilsikker vejledning indefra. Skab glæde, overskud og flow på de områder af dit liv, hvor du savner det.

LÆS MERE

 


 

Selvværds kurset

Du er sikkert landet lige her - lige nu fordi du har fået NOK af at lade et lavt selvværd styre dit liv. Du har ikke brug for flere skuffelser og følelsen af ikke at være god nok ! Inderst inde ved du jo godt, at du er noget værd, men du er endt i en negativ spiral af energi, hvor du nu sidder fast i mindreværd.

Hvis du er som de fleste andre intelligente kvinder, jeg har arbejdet med, så ved du nemlig godt, at dit mindreværd virkelig bremser dig. Du ved, at du spilder en masse tid og muligheder, og at verden slet ikke får set den virkelige dig.

LÆS MERE


 

Money & Miracles

Er DU klar til at hæve din penge vibration og få åbnet din modtagerfrekvens? Det her kursus handler om, hvordan DU får pengene til at strømme I din retning istedet for at de siver ud alle steder i din energi og efterlader dig med et stort dræn i din pengepung og på din bankkonto. Du lærer her  hvordan du standser drænet og drejer pengevibrationen ind i dig selv igen, sådan du selv føler en større magt over dine penge, istedet for at penge har magt over dig. Du modtager de dybeste energi-redskaber, som sætter dig istand til at åbne op for penge vibrationen og dermed også for at dine drømme kan få plads i din virkelighed.  

LÆS MERE


 

Guardian Angel

Føles det som om du er helt alene i verden nogen gange? Det kan jeg forsikre dig om, at du ikke er. DU har nemlig en skytsengel, der fungerer som din helt egen private bodyguard. Alle mennesker har deres egen unikke skytsengel. Skytsengle er en evig, overjordisk energikilde, der vibrerer med kærlighed og lys og som er dedikeret til menneskets udvikling. Dette lys-væsen er din beskytter, din største fan og er altid klar til at hjælpe og støtte dig igennem livet – bare “behind the scenes”.

LÆS MERE


 

Bryd Fri minikursus + e-bog

Hvorfor holde dig selv fanget i mørket, når du kan sætte dig selv fri? Her får du et minikursus + min E-bog, hvor jeg forærer jeg dig min helt egen gennemtestede energi-proces, der hjælper dig med at afkrænge dig dine negative mønstre. Bogen er rost til skyerne og har allerede forandret mange liv. Måske er du den næste, der skal nyde godt af indsigterne og komme igang med at forandre dit liv.

Det er NU, vi tager hinanden i hånden og gør noget ved det, du siger ikke kan forandres. Jeg siger: JO - det kan !!! Men først når du er villig til at arbejde med dig selv ... og idag kan du gøre det for en slik og endda hygge dig derhjemme med det i dit eget tempo. I E-bogen:

--> lærer du at identificere, hvad der virkelig sker i din energi.
--> modtager du refleksionsemner, der rykker.
--> modtager du øvelser du kan udføre når som helst på dagen.
--> anbefaler jeg dig at skrive gode noter, som du kan læne dig op af.
--> kræves der ingen forkendskab til at arbejde i din egen energy.
--> åbnes der samtidig mere op for din spirituelle energi og dermed din styrke.
--> får du præcise anvisninger - kort og præcist til at transformere energi med.

Efter din registrering modtager du en mail med dit minikursus på video og e-bogen på pdf.

F*ck Frygten modtager du e-bogen+kurset som gratis bonus

KØB NU


 

Soul Coaching

Info kommer...


 

Magic Mondays Animal Spirit

Vil du trække energi fra vores stærke brødre og søstre, nemlig mestrene fra Animal Spirit Kingdom? 

FIND DIN INDRE STYRKE & KRAFT

Animal Spirit energi er en af de ældste former for medicin, mennesket kender til. Igennem sjælskontakt til animal spirits, kan du modtage uendelig meget visdom, healing og kraft - også kaldet dyrets medicin. På workshoppen vil du forbinde dig med en ældgammel visdom og urkraft, der vil genskabe forbindelsen til din sjæl og din egen medfødte medicin. Energien er meget kraftfuld og jordbunden - det betyder at du øjeblikkelig kan modtage dyb healing, fornyede kræfter og blive i stand til at manifestere det liv, du ønsker. DU HAR chancen NU for at få justeret på dine 4 nedre chakras, som er absolut et must at de er velfungerende, hvis du vil stå stærkt i dig selv som menneske og kende din egen kraft. Desuden ligge dine stærkeste manifestationskræfter i de nedre chakras og evnen til at indgå i dybe relationer.

LÆS MERE

 


 

Englejulekalender

Salget er lukket for nu ...


 

VIP nytårs GOLD PACKET - Baumanns Nytårs BOOM

DU ER HERMED INVITERET TIL DEN VILDESTE NYTÅRSFEST SAMMEN MED MIG! JEG HAR SAMLET EN HELT FANTASTISK NYTÅRSGAVE TIL DIG. DEN VIL DU IKKE GÅ GLIP AF!! LÆS MED HERUNDER HVAD DU MODTAGER:

  • Nytårskit
  • Magiskopet
  • Nytårsworkshop

I denne sampak modtager du de fedeste energi-redskaber til at få lukket året godt af i de højeste vibrationer, og dermed træde direkte ind i det næste år med en fantastisk energi, der kommer til at kode hele dit næste år med positiv energi.

Du modtager alle 3 ovenstående nytårs lækkerier i en samlet nytårs-raket, der kommer til at sætte ild i dit indre, og åbne det nye år med et SKRALD-BANG!

KØB NU


 

Energy Flow Healer

Er det din tur til at leve et liv i overflod af energi? Er du klar til at åbne op for dine medfødte gaver, og stråle som en lysarbejder? Jeg kalder dig ind lysbarn, dig der ved du har uforløste evner du vil udvikle. Du er et helt specielle menneske - du værdsætter kvalitet, høje vibrationer, 100 % autenticitet og kan rumme at blive talt til i øjenhøjde som et voksent individ. Der bliver ingen gamle indoktriner, og slet ingen lotus stilling! Dette er 2017 kick-ass energi! Det bliver den vildeste personlige transformations rejse, du bliver renset ud i alle afkroge. 

LÆS MERE