ANGEL ORACLE

– 30 day online vibrational make-over

WEEE – DEN FEDESTE MULIGHED ER LIGE LANDET !!!

Jeg åbner ballet med mine fantastiske englekort, til en 30 DAGES VIBRATIONAL MAKE-OVER og inviterer DIG med til festen !!! 😇😇😇

Du kan nu være med i min daglige angel oracle session, hvor jeg kanaliserer energi og budskaber igennem i en smuk, ren, klar og kærlighedsfyldt frekvens, der kommer til at skubbe dig op i en høj og stærk vibration hele dagen.

Englenes smukke, rensende energi trækkes ind i dit eget væsens celler og åbner dit hjerte, så du kan opleve den magi, kærlighed og overflod, som du fortjener.

Dette energiarbejde hjælper dig dagligt med at:

– holde en høj vibration
– overvinde frygt
– vokse i power
– udvide din pengebevidsthed
– stå stærkere i din egen power
– opleve ren hjælp fra spirit
– accellere dine drømme ind i din virkelighed
– manifestere det du ønsker
– blive mere synlig og magnetisk
– holde motivationen høj i din business eller i dit liv
– modtage råd og vejledning til dit næste skridt
– få et bedre selvværd
– droppe dine undskyldninger for ikke at skabe dit drømmeliv

I det hele taget får du hjælp til lige det, du står overfor fra dag til dag, og bliver forstærket i din egen vibration.

Du indeholder en energi, der er stærk, powerfuld, kærlighedsfyldt og let – og når du på de tungere dage, hvor du er ramt af lavere energier som ondt i hovedet, opgivenhed, fastlåsthed osv., SÅ ER ENGLENE KLAR TIL AT HJÆLPE DIG TILBAGE PÅ SPORET AF LYS OG LETHED.

OMG !! Let’s do this !!!

Du modtager hver dag korte og præcise angel oracle sessions, hvor jeg på en video trækker kort med dagens energi-boost og budskab fra englene.

Dine sessions bliver tilsendt på mail i hele november måned, så du dagligt tapper direkte ind i en ren og stærk ANGEL VIBE, der løfter dig op i dit højeste potentiale.

Dette er det samme energi-arbejde jeg laver for mig selv, som jeg nu vælger at dele med dig, så du også kan få del i den magiske verden, jeg lever i, hvor ting lykkes og energien er høj.

YEP – hvor fedt bliver det lige?

Du kan napse din plads på Angel Oracle lige NU, hvor vi sammen kan rykke dig op op op i den energi, og hvor du efter de 30 dage har fået en fulstændig VIBRATIONAL MAKE-OVER !!!.

VÆRSGO’ AT TAGE PLADS LIGE HER