UDDANNELSER

RAINBOW WARRIOR

En dag ...

vil Jorden være udpint, misbrugt, forurenet, skovene vil være ødelagt, fuglene vil falde fra himlen, vandene vil være sorte, fiskene forgiftet i strømmene, og træerne vil forsvinde, menneskeheden vil ophøre med at eksistere.

Nogenlunde sådan begynder "The Rainbow Prophecy", genfortalt af en kvindelig indfødt Cree amerikaner for over hundrede år siden.

Denne profeti fortæller om de mørkeste dage, The Age of Darkness, hvor alting falder fra hinanden og den Gamle Verden, som vi kender den står for fald.

Warriors of the Rainbow.
De er her for at skabe en ny verden.

Den nye verden disse mennesker skaber er fremtiden for vores børn. En fremtid af lys.
Retfærdighed, Fred og Frihed.

Ved du i dit hjerte at du ER EN AF DISSE FREDSSKABERE, SÅ ER DET NU TIDEN ER INDE:

LÆS MERE

Energy Flow Healer

Er det din tur til at leve et liv i overflod af energi? Er du klar til at åbne op for dine medfødte gaver, og stråle som en lysarbejder? 

Jeg kalder dig ind lysbarn, dig der ved du har uforløste evner du vil udvikle. Du er et helt specielle menneske - du værdsætter kvalitet, høje vibrationer, 100 % autenticitet og kan rumme at blive talt til i øjenhøjde som et voksent individ. Der bliver ingen gamle indoktriner, og slet ingen lotus stilling! Dette er 2017 kick-ass energi! Det bliver den vildeste personlige transformations rejse, du bliver renset ud i alle afkroge. 

LÆS MERE

Spiritual Body Awakening

En fuldstændig banebrydende uddannelse for hjælpere, healere, terapeuter, spirituelle mentorer og øvrige energi-arbejdere, der har et ønske om at forandre tilstande hos sig selv og andre.

Langt de fleste mennesker - og særligt kvinder, der inspirerer og støtter andre her i verden, lever stadig på sten-alder niveau i deres krops-oplevelse med evig konflikt, kamp og stress til følge i deres indre.

SLUT !!
DEN TID ER FORBI.

Der er en anden måde !!

Men du skal være klar til at forløse din krop.
Heale den indefra og ud.
Arbejde med din indre energi og hæve din bevidsthed for at slippe fri fra de evindelige hårde vilkår, du tilbyder din krop fra en lavere energi.

Hvis du er klar, så har jeg redskaberne, processerne, healingen og bevidsthedsforståelsen med til dig på min SPRIT-NYE 21-dages online boot-camp: The Spritual Body Awakening.

LÆS MERE

RECEIVE

ENDELIG ER DET HER !!!!

Jeg har vidst i over 4 år, at jeg ville skabe dette kursus til kvinder, der ikke helt har lært at åbne op og modtage alt det livet har til dem.

Det gør ONDT i min sjæl, når jeg ser mine med-søstre knokle for at modtage bare en brøkdel af alle universets gaver.

De knokler, slider, aser, maser, tror energi-arbejde skal føles hårdt, at processer skal være lange, langsomme, årevis af gammel energi der skal endevendes før de måske bare kan åbne lidt op og modtage ...

kærlighed, glæde, penge, nydelse, lethed !!!

Listen er endeløs ...

Hvis du er én af de utallige kvinder, der vil knække koden på at modtage ... hvad du fucking drømmer om,

OH YES MY LOVE, NU HAR DU CHANCEN ... kan du mærke det kilder i maven, uuuuh, det her er the good stuff, kan jeg love dig ...

Tjek det her ud, gør det IDAG, for der venter gaver til de første bad-ass babes, der rejser med mig ud i en ny version af livet ,,,

nemlig den, HVOR DU FÅR DET HELE !!!!

KLIK HER OG JOIN THE FUN:

LÆS MERE

INTUITIVE FEMALE LEADERSHIP

En revolutionær uddannelse for dig der ønsker at stå KLART og strålende som en super stærk LEDER i dit felt.

En leder at din niche, hvor du hæver dig over masserne, så man får øje på DIG, og ved hvem DU er og hvad DU har med til denne her verden

UDEN AT DU VAKLER, TVIVLER OG ER USIKKER PÅ DIG SELV OG DIT BIDRAG

For du VED at du leverer høj kvalitet, med høj integritet - HVER GANG !!

LÆS MERE

DREAMTEAM

Bevidstheds udvidelse & Succes vibration

KICK ASS SUCCES MINDSET TRAINING TIL DEN HØJT BEVIDSTE KVINDE !!!

Velkommen til DREAMTEAM, der er en bragende succes, hvor der klækker dybe indsigter, opnåes vilde resultater og omprogrammeres bevidsthed for fuld smadder på det her program.

Jeg er blæst bagover, over hvor hvor stærkt det her arbejde er.

Er du nysgerrig efter, om du passer ind på holdet, kan jeg fortælle dig at det er NØDVENDIGT at have indre kraft og det dybe ønske om at følge dine ambitioner til dørs.

Du bliver undervist i SUCCES MINDSET på en 6-ugers intens og høj-potent workshop, hvor jeg deler ALLE mine bedste teknikker, tips, hemmeligheder og tricks til at leve som en succesfuld kvinde LIGE NU.

LÆS MERE

Angel Card Guide

Har du altid drømt om at udføre et stykke arbejde, som giver dyb mening i din sjæl? På Angel Card Guide uddannelsen vil du lære at åbne for din intuition og din spirituelle kanal til englenes dimension, så du kan modtage præcise informationer og klar vejledning til ethvert livsområde, du søger afklaring indenfor.  Du vil udvikle en dybere forbindelse til din sjæl via en styrket intuition og dermed få adgang til englenes guidning, når du står overfor vigtige situationer eller beslutninger i livet. 

LÆS MERE