INTUITIVE FEMALE LEADERSHIP

INTUITIVE FEMALE LEADERSHIP – LEADERS OF THE GOLDEN AGE

En revolutionær uddannelse for dig der ønsker at stå KLART og strålende som en super stærk LEDER i dit felt.

En leder at din niche, hvor du hæver dig over masserne, så man får øje på DIG, og ved hvem DU er og hvad DU har med til denne her verden

UDEN AT DU VAKLER, TVIVLER OG ER USIKKER PÅ DIG SELV OG DIT BIDRAG

For du VED at du leverer høj kvalitet, med høj integritet – HVER GANG !!

Det er for dig DER VED at du transformerer liv, eller dig der gerne vil i kontakt med den power !!

Som noget HELT nyt i mit virke, får du glæde af min hypno-healing, hvor du finder dine lederskabsevner der blev født i dig omkring 7-års alderen, og evt. fra tidligere inkarnationer.

Når du herigennem finder ud af hvad dine fuldstændig unikke lederegenskaber består af, vil du blive BLOWN AWAY, fordi det med garanti er nogle HELT andre kvaliteter end du går og tror nu

– og som nok er en af de store grunde til din nuværende forvirring og splittede energi.

Du vil endelig kunne ånde lettet op, når du får denne åbenbaring og ser klart hvordan du skal bruge din særlige lederevne, så det matcher hvem du i sandhed er, både i business, ægteskab, moderrolle, økonomi, som kollega osv. – og ENDELIG kan slippe al den stress og bekymring, der fylder dig.

Dette sker på det første modul, så allerede HER vil du stå langt stærkere som leder – leder af dit liv!!

Du lærer at dirigere energi, frem for at kontrollere energi – BIG DIFFERENCE !! Det handler om, at du indgår i en naturlig energistrøm og flowenergi, og dine resultater vil herigennem lande meget hurtigt og uforceret.

Når det kommer til at drive business, sjosker langt de fleste rundt i strid modvind – de arbejder simpelthen i mod de helt naturlige universelle kræfter, og det hele er derfor én lang kamp for overlevelse.

De arbejder simpelthen i den helt forkerte rækkefølge, og kommer ALDRIG ind og oplever den skøjtende medvind!! ØV hvor det ærgrer mig at se, og derfor er dette selvfølgelig et af de store emner på INTUITIVE FEMALE LEADERSHIP.

Når du har fundet dine lederegenskaber på modul 1 kommer vi til det store HVORDAN på modul 2. Så her lærer du hvordan DU helt præcist anvender dine kvaliteter i praksis, så det IKKE kun er på intellektuelt plan.

På modul 3 lærer du hvordan du lander dine egne divine dowloads så du ikke længere skal benytte dig af flere latterlige, lineære strategier som alligevel ikke virker for dig på den lange bane, og så længe du ikke er i alignment med dit bidrag helt indefra.

Du får ialt 6 moduler, der i det store hele sikrer dig at du kommer UD AF DE F*CKING BEGRÆNSENDE KASSER.

Du får adgang til dit eget online space, hvor al undervisning ligger tilgængeligt, som tidligere udgivne live-udsendelser og lydfiler, og herfra kan du tage al undervisningsmaterialet i dit helt eget tempo. Du bliver selvfølgelig også en del af et stærkt fællesskab af Female Leaders i en lukket Facebook gruppe. hvor du kan sparre og dele dine indsigter og åbenbaringer.

Derudover bliver du en del af et powerfuldt netværk af ledere af den gyldne tid, der ligesom jeg, er med dig hele vejen.

Kan du ikke deltage live har du selvfølgelig adgang til replays og du får dit eget personlige online space, hvor du kan se dine trainings igen og igen, så ofte du har brug for det og i dit helt eget tempo.

Er det tid til at slippe al tvivl på om du gør det godt nok, og til at brænde ordenligt igennem som en LEADER?

Så skriv lidt om dig selv og dit bidrag, og hvorfor DU ønsker at komme med – så jeg kan se om vi matcher. Send det til support@brittabaumann.dk.

Kun seriøse henvendelser, der er klar til at investere 34.997,- i deres liv (op til 8 rater er muligt)

INTUITIVE FEMALE LEADERS – STEP INTO YOUR CALLING.

Britta Baumann