FILOSOFIEN BAG

 

Britta Baumann A/S er et online uddannelsescenter for højt bevidste kvindelige ledere, spirituelle hjælpere og lærere, alternative behandlere, coaches, mentors, yoga-instruktører, sundhedsuddannede - ja, alle mennesker der arbejder seriøst med at give et autentisk, kærligt og positivt bidrag i deres omverden. Her er der samlet en række spændende og udviklende kurser med effektive værktøjer og redskaber til at arbejde i din egen energi, bevidsthed og  mindset, samt finpudse og opgradere dit virke med.

Fokus er at leve i høj, ren og powerfuld vibration, hvor energi omsættes til målbare resultater i din dagligdag og i dit virke med ægte kærlighed, overflod og frihed til følge. Her bliver du uddannet i at udfolde ren power, personlig frihed og 100% autenticitet i business og privatliv. Du lærer at accelerere dine egne energiprocesser til omgående og langsigtede resultater, der er i 100 % samklang med din sjæl, personlige integritet og dit livsformål/sjælsformål.

Du vil fremdyrke indre ro, mere velvære og øget energi, der vil fylde dig med overskud, som du dermed kan hjælpe andre igennem. Du bliver undervist i spirituel selvudvikling med et laser-skarpt fokus på eget-ansvar, høj intelligens og praktisk implementering, der sikrer dig et målbart resultat på rekordtid.

Mød os bag Britta Baumann A/S

Britta Baumann - Direktør og underviser.

Svein Erik Svendsen - Media Manager og techsupport