1:1 HEALING

 

Her finder du en oversigt over certificerede Energy Flow Healers v/Britta Baumann, som tilbyder individuelle sessioner i høj kvalitet, indenfor hver sit special område. 

Jannie Friis

Jeg tror på, at det er muligt at rejse sig i sin styrke og sin power, uanset hvad man har oplevet på sin vej.

Som Energy Flow Healer kan jeg arbejde i alle energilag – både fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og på sjælsplan.

De fleste af os møder udfordringer, kriser og smerte, på vores vej gennem livet. Nogle gange kan vi få brug for hjælp til at finde fred og balance i os selv, i livet - igen. Jeg tror på, at livet starter indefra og for mig handler det ikke om de udfordringer vi møder, men om hvordan vi håndterer dem.

Min tilgang til healingssessionerne er helhedsorienteret hvilket betyder, at der er fokus på sammenhængen mellem krop, sind og ånd. For mig giver det kun mening at behandle hele mennesket, for at skabe balance, indre ro og harmoni. Tanker, følelser, adfærd og kropslige symptomer hænger sammen som en helhed, der ikke kan adskilles. Derfor er mine sessioner også opbygget derefter.

Jeg arbejder intuitivt i nuet og tilbyder sessioner med udgangspunkt i det du har brug for, der hvor du befinder dig.

Jeg tilbyder healinger i min klinik privat på Sjælland samt fjernhealinger, hvilket betyder, at du modtager helingsenergien, der hvor du opholder dig.

Du er velkommen til at kontakte mig for tidsbestilling eller for at høre mere – du kan læse mere om mine behandlinger samt finde mine kontaktoplysninger på min hjemmeside www.janniefriis.dk

Kærlig hilsen

Jannie

LÆS MERE

Anna Maria Olsen

Jeg tilbyder et meditativt pusterum med klang og healing.

Det der gør mine healinger helt unikke er at jeg kombinerer mine healinger med min lægefaglige viden, og skønne vibrationer og toner fra klangskålene.

Sessionerne foregår fysisk hos mig på Fyn i tæt kontakt med naturen i en charmerende terapihytte.

Jeg har specialiseret mig i at hjælpe dig med at genoprette balancen, harmonisere dine chakra, og omdanne angst til glæde og stress til indre ro og harmoni.

...Og så tilbyder jeg en behandlingsgaranti på din første session.
Hvis du IKKE oplever et meditativt pusterum efter din første session, modtager du de næste 2 sessioner gratis.

Læs mere på min hjemmeside:

LÆS MERE

Anne Grethe Helenius

Jeg er certificeret Enery Flow Healer, med sær-installation på min stemme. Det betyder, at jeg kan ligge healing ind i min formidling til dig - og jeg anvender min sær-installation i meditationer, korttrækninger og i min formidling til dig efter en behandling, samt ved Husrens.  
 
Når du vælger en healing hos mig får du først og fremmest et pusterum fra hverdag, du får bevidsthed om jordnære og håndgribelige handle-muligheder ud fra det der fylder i dig lige nu og her. Jeg henvender mig især til dig som kvinde, der er 35 + og du bare ved at livet har mere til dig, end du lige nu oplever. Hvis du føler der er ubalance i dig og dit liv, støtter jeg dig gennem min behandling, og du skal selvfølgelig selv være villig til at tage ansvar og sætte handling på, efterfølgende. 
 
Jeg har stor respekt for det enkelte individ, hos mig er det DIG der er i centrum, jeg vil vejlede dig bedst muligt i hvilke behandlinger jeg tror vil hjælpe dig bedst. Her er det plads til at DU er DIG og du skal ikke passe ind i nogen kasser eller systemer. Elsker du udvikling, og vil du selv tage ansvar for at omsætte din læring til praksis så passer vi to godt sammen.
 
Hos mig kan du fx. booke Chakra Healing, og du vælger om det skal være hos mig i min klinik eller som fjernhealing. Jeg tilbyder også Husrens hvis du har "ubudne" gæster. 
Se mere info om hvilke behandlinger jeg tilbyder og kontakt mig via min hjemmeside:
 

Bellis Vogelius

Jeg er certificeret Energy Flow Healer og jeg er en allround healer, der healer på alle energiplan. Det vil sige både fysisk, følelsesmässigt, mentalt og spirituelt. Jeg kan yde både fysiske healinger  og healinger på distance. Som noget specielt har jeg  lavet mine egne runer og har udviklet et system, hvor jeg healer intuitivt med runerne som supplement.  Med runerne går healingen endnu dybere og skaber kontakt på själsplan, hvorved der kan afsløres  enten gemte og glemte traumer fra dette liv, men også fra tidligere liv, hvilket  giver et ret präcist billede af, hvad du som klient har behov for at få bearbejdet.

Du kan læse mere og booke en healing via min hjemmeside her: 

LÆS MERE

 

Dorthe Lillevang

Jeg er certificeret Energy Flow Healer og Angel Card Guide og tilbyder fjernhealinger, gruppehealinger og fysiske healinger hos mig i mit glashus – Atrium/pavillon.

I mine healinger arbejder intuitivt og med farver. Mine klienter er både dyr og mennesker, som har brug for et energi-pust i hverdagen, og som har brug for hjælp til at komme i balance og harmoni.

Jeg vejleder og guider dig til den bedste behandling, om du har brug for punkthealing, chakrahealing eller lysrens, enten hos mig eller over distance. Du er i centrum - du og dine behov, og jeg stiller mig til rådighed, så du kan få et liv i balance og harmoni. Bagefter får du besked om, hvad jeg intuitivt har kanaliseret og hvad du efterfølgende kan arbejde videre med.

Læs mere på min hjemmeside www.spiritofharmony.dk

LÆS MERE

 

Tina Kjersgård Andersen

Når du i en travl hverdag med gøremål og skemaer oplever uro, angst, stress, eller følelsen af ikke at slå til. Så kan det være fordi du har glemt dig selv.

Tag et time out og modtag blid men stærkt opløftende healing.

Hvis du har behov for at komme helt ned i gear så kan det være healingsmassagen er noget for dig. Begge dele vil kunne løfte dig i en anden tilstand hvor det føles mere let at være.

Der er også mulighed for længere forløb med samtale/healings sessionJeg tilbyder 1.1 sessioner.

Sessionerne foregår i min klinik i Give. MEN der er også mulighed for fjernhealing, dvs. du modtager energien der hvor du er. Dog har jeg oftest brugt disse i akutte situationer ved smerte, uro, eller eksamensangst.

Når jeg healer bruger jeg mine intuitive evner og tilegnet viden gennem kurser, uddannelser og egne erfaringer.

Du kan læse mere om mine behandlinger på

www.engleoghud.dk

LÆS MERE

 

RikkeMaija Larsen

I en travl hverdag fjerner vi os ofte fra os selv og glemmer helt at mærke efter, hvad det egentlig er vi har lyst til. Men med en healing hos mig giver du dig selv en pause, hvor kontakten til dig selv samt indre ro og fred genskabes.

Min healing er dybdegående og min helt egen kombination af flere healingsformer; bl.a. Energy Flow. Den er afbalancerende, forener krop og sjæl, bringer dig i dyb kontakt med dig selv og gør det lettere at mærke dig selv.

Et kraftfuldt redskab til at vende hjem til dig selv igen.

Min healing foregår intuitivt med fokus på evt. smertepunkter, chakra, farver og ofte med engleassistance.

Healingen foregår fysisk hos mig i Risskov eller som fjernhealing. Og jeg tilbyder både healing 1:1 og i gruppe.

Læs mere på min hjemmeside:

www.rikkemaija.com

LÆS MERE

Mathilde Denning

Jeg arbejder professionelt samt intuitivt med telepati og healing til dyr.

I mine healinger arbejder jeg med årsagen bag problemet, hvad enten det er på fysisk, mentalt, energetisk eller sjæleligt plan. Jeg fokuserer på, med stor respekt for dyrets individuelle behov og process, at forløse roden til problemet, og skabe vedvarende resultater til gavn og glæde for dit dyr. Jeg møder dyret hvor det er, og anvender teknikker dyrene har lært mig igennem års professionelt arbejde med dem. 

Jeg anvender min egen blanding af teknikker lært direkte fra dyrene samt fra uddannelser i både ind- og udland. Mit mål med en healingssession er altid at forstå samt at hjælpe dyret på den måde, som netop harmonerer aller bedst med dit dyr!

Læs mere på min hjemmeside: 

www.mathilde-denning.dk

 

LÆS MERE

Anja Viktor

Jeg hedder Anja Viktor og er indehaver af Massørklinik i Kolding. Jeg bruger EFH og har kombineret den sammen med min massage, der giver den helt specielle form der kaldes for healingsmassage. Det er en rolig og omsorgsfuld massage, som støtter dig i at synke ind i en dyb, indre stilhed. Du mærker din krop og føler dig mere intens og leveende. Alle kan opleveren healende livsenergi, som ikke kun virker på det fysiske plan men også på det mentale plan, og kan bl.a.
Afhjælpe stress og sorg
Genskabe balance i din krops energier og lindre smerter
Øge din blodcirkulation
Forbedre dit fordøjelsessystem
Afhjælpe hovedpine, muskelsmerter og ledsmerter
Give dig din indre ro igen
Føre ny energi til celler, chakra og aura
Giver ny energi i en ellers fortravlet hverdag
Massagen er både blid og dyb massage med lange rolige dybdegående strøg. Indimellem hviler mine varme healende hænder på kroppen.
Healing er ofte et springbræt til personlig udvikling og en dybere forståelse af dig selv og livet.
I lys og kærlighed
Anja Viktor