BUSINESS KURSER


 

TILTRÆK DINE SOULMATE KLIENTER

Forestil dig:

- At vågne op hver morgen uden bekymringer om, hvorfra dine klienter skal komme.

- at vide at de helt rigtige mennesker bare venter på dit næste produkt eller ydelse, så de kan betale dig.

- at disse mennesker ikke tøver eller nøler, de ved bare, de vil arbejde sammen med dig.

- at dine soulmate klienter ikke behøver lange, pragmatiske forklaringer fra dig, men mærker din energi tydeligt og handler på den.

- at dine klienter ikke altid tyer til undskyldninger, som at de ikke har råd til dig alligevel, eller de liiiige venter til næste ombæring af dit kursus eller lign.

- at tiltrække soulmate klienter der VIL betale dig med glæde, uden tøven – de er klar nu, de melder sig til dine kurser, sessioner eller køber prompte dine produkter og ydelser.

Tænk dig, hvis det her scenarie udspillede sig for dig hele tiden!!!

Dit arbejde vil pludselig føles som en leg, fordi det nu er LET at tiltrække de rette kursister/klienter/kunder, som er tilfredse, højtbevidste og fede at arbejde med.

Oh yeah – det føles virkelig fedt!!

LÆS MERE


 

Rising Star - Born to Shine

- Starter 8. oktober 2018 -

ER DET DIN TUR TIL AT STRÅLE?

ADVARSEL !!! 

Det her er udelukkende for dig …

Hvis

Du ved, du er født til at stråle og sprede lys, Du har et stærkt og positivt budskab, som verden har brug for, Du har en brændende passion for dit virke, din business og ønsker at løfte den op, hvor den hører til ....

—og hvor du hører til, nemlig  

BLANDT STJERNENE !!!

14 dage. Dig og mig

Kurset her er designet til at aktivere din indre stjerne, udløse din unikke RADIANCE, som du anvender til at tiltrække kursister, klienter og resultater med.

Du får her adgang til, hvad der kræves af den højtbevidste kvinde, for at træde et niveau op og stråle indefra og ud – magnetisk, elektrisk, frit og blændende.

LÆS MERE


 

PUMP UP YOUR BUSINESS POWER

Når du er i kontakt med, hvem du virkelig er, hvordan du differintierer dig fra mængden, hvordan du står ud - som den helt usædvanlig unikke powerstation DU er ... så har du genvundet din egen kraft og power - og alle de bonusser, der naturligt følger.

Så er det tid til mirakler.

JEG ved, at du kan MEGET mere end du forestiller dig lige nu – og jeg er mere end klar til at hjælpe dig ud over kanten med dit fantastiske bidrag og budskab til denne verden.

Er du klar til at tage et afgørende skridt ind i din power og gøre den forskel du er født til?

LÆS MERE


 

INTUITIVE FEMEALE LEADERSHIP

En revolutionær uddannelse for dig der ønsker at stå KLART og strålende som en super stærk LEDER i dit felt.

En leder at din niche, hvor du hæver dig over masserne, så man får øje på DIG, og ved hvem DU er og hvad DU har med til denne her verden

UDEN AT DU VAKLER, TVIVLER OG ER USIKKER PÅ DIG SELV OG DIT BIDRAG

For du VED at du leverer høj kvalitet, med høj integritet - HVER GANG !!

LÆS MERE

 


 

Next Level

Dette er et banebrydende og unikt forløb i at skabe din business med dit autentiske jeg. Her får du skarp og handlingsinspireret træning i at skabe det liv og den business du drømmer om - og gøre en forskel hver dag.

Undervejs i forløbet finder du vejen tilbage til din egen sandhed. Det er for DIG, der mærker tiden er inde til at leve i overensstemmelse med din skabervibration. DIG der ikke vil leve i den ydre verdens forvirring og kaos. DIG der vil være. DIG.

LÆS MERE

 


 

Money and Miracles

Er DU klar til at hæve din penge vibration og få åbnet din modtagerfrekvens? Det her kursus handler om, hvordan DU får pengene til at strømme I din retning istedet for at de siver ud alle steder i din energi og efterlader dig med et stort dræn i din pengepung og på din bankkonto. Du lærer her  hvordan du standser drænet og drejer pengevibrationen ind i dig selv igen, sådan du selv føler en større magt over dine penge, istedet for at penge har magt over dig. Du modtager de dybeste energi-redskaber, som sætter dig istand til at åbne op for penge vibrationen og dermed også for at dine drømme kan få plads i din virkelighed.  

LÆS MERE


 

Shameless Selling

Er DU klar til at sælge uden negative følelser og få gang i din business? Deltag på min SHAMELESS SELLING 14-dages workshop, hvor jeg viser dig, hvordan du får gang i et naturligt salgsflow i din business, hvor dine ideelle klienter vil elske at købe dine ydelser, så DU bliver betalt for det du er født til at bidrage med i verden – og endda uden skøre strategier (som alle de andre bruger, og som der åbenlyst IKKE virker alligevel), og stressen rundt men i overensstemmelse med din sjæl. Faktum er, hvis du kan lære at sælge, så kan du gøre, hvad du vil, med hvem du vil, på en hvilken som helst måde, du foretrækker det – resten af dit liv. Du kan leve det liv, du ønsker dig. 

LÆS MERE

 


 

Money Flow Workshop

Alt det du bærer indeni dig er værdifuldt. Alt det du føler og brænder for i din business er vigtigt. Dit budskab, dit ønske om at gøre en forskel, din sandhed og din hjælp alt dette er der virkelig brug for. Men – hvorfor er det så, så svært at få det ud i verden og reelt set leve af din business, som er din passion, dit liv – det du er født til at dele med verden? Det handler om meget mere end bare at tjene penge for dig. Det handler om at du VED, du har en kreativ sjæl, der slukkes hvis du ikke skaber din egen business ramme, som virker. Når en business virker – tjener du penge. Den er sgu ikke længere. Du er også nødt til at leve og tjene til føden som alle andre. Problemet er bare ofte at det, du sælger føles som et stykke af din sjæl. Du har lagt hjertet i den ydelse, service eller det produkt du har skabt og nu står du sårbar og viser det til verden … og hvad sker der? IKKE EN HEL MASSE ...

LÆS MERE

 


 

Newsletter Ninja

REVOLUTIONERENDE workshop, hvor du lærer at mestre dit nyhedsbrev som en fucking NINJA. "Jamen Britta​, jeg har ingen nyhedsbrev, og ved ikke hvad jeg skal skrive i det eller hvad jeg skal bruge det til. Desuden fatter jeg HAT af teknikken, så jeg magter ikke det lort"

Mig: "Ok - aha, aha, så du elsker bare at lade pengene sive ud af dit virke? Du ved godt, at dit nyhedsbrev er den ENESTE platform, du har enevælde over som business ejer, ik? Derfor kan det blive en solid salgskanal for dine awesome produkter og services. MEN ok, hvis du ligefrem elsker at lade penge ligge og flyde i æteren, uden at samle muligheden op, så bevares da."  "Nej nej Baumann, kan du sgu da så ikke lige tage dig sammen og lære mig det shit? Jeg vil da gerne tjene flere penge i min business"

Mig: "Hmm, det kan jeg da godt gøre. Jeg kan fx. lære dig HVORDAN du sætter et GRATIS nyhedsbrev op - rent teknisk. Faktisk låner du min super-ninja-nørd Svein Erik​ i en training, hvor han viser dig det step-for-step, så selv en abe kan gøre det hahaha 😀
Jeg derimod kan vise dig mine ninja-tricks til HVAD indholdet skal bestå af, HVOR OFTE du skal sende nyhedsbrevet ud, HVORFOR det er et vigtigt business redskab og HVORDAN du forvandler et tørt nyhedsbrev til en cash-machine. Jeg vil sgu gerne hjælpe dig og din business igang og på vej til flere moneter = mere vækst = mere ro og overskud.

Så nu hænger den på DIG derude.
Er du villig til at investere et par timer på denne workshop? 

KØB NU

 


 

Selvstændig og på røven - Hvad gør jeg galt?

Min rå og autentiske workshop “Selvstændig og på Røven – hvad gør jeg galt?” bliver der ingen fingre lagt imellem. Lær hvad der skal til, før du brænder igennem i din business som behandler, terapeut, healer, coach, massør, yogalærer e.l. Her får du en kick ass training der skubber dig ud i din personlige udvikling, så du kan gøre den forskel du er kommet her for og kan komme til at tjene penge på dit virke. Du modtager en video i din indbakke med workshoppen, der er en tidligere live-udsendelse, og du kan se den igen og igen, hver gang du har brug for at tænde dit iværksætter-drive.

KØB NU