How to MANIFEST MONEY bootcamp

NU ER DIN MULIGHED HER ENDELIG !!

Den mulighed der har skaffet fantastiske resultater for så mange mennesker bliver nu tilgængelig for DIG.

Du kan nemlig NU få fingrene i et usædvanligt powerfuldt online kursus, der lærer dig at MANIFESTERE PENGE !!

Det bliver magisk, vildt og intenst – så meget YES mand !!

Du fatter slet ikke hvor meget YES BABY det her kursus bliver …

Du modtager de dybeste energi-redskaber, som sætter dig istand til at åbne op for penge vibrationen og dermed også for at dine drømme kan få plads i din virkelighed.

HOV STOP NU LIDT …

Ja, jeg ved godt, du har prøvet alverdens tips og tricks uden held før. Jep, du har spildt en masse tid, energi og PENGE på at tilegne dig viden og strategier ang. penge …. Uden held.

Men jeg er klar til at undervise dig fra en helt ny indgangsvinkel ang. penge vibrationen, et revolutionerende og voldsomt transformerende bevidsthedsspring venter forude på dit kursus.

Hvordan kan jeg vide det?

Fordi jeg selv har gennemlevet det, og derfor er dybt passioneret for at give denne proces videre til DIG.

Velkommen til din HOW TO MANIFEST MONEY BOOTCAMP !!

Kurset har før været udgivet i mit lukkede forum for betalende medlemmer House of Queens, og nu kan DU altså også få fingrene i det.

Jeg lover dig for, at det ikke er småting der er manifesteret fra dem der har dedikeret sig til processen.


How to MANIFEST MONEY bootcampen får du dit personlige space med:


– 15 mentor sessioner med mig, hvor du får konkrete øvelser & actionsteps, super effektivt energiarbejde, magiske og spot-on korttrækninger

– Healingsmeditationer og workshops der styrker din succes- og overflodsvibration, som gør dig i stand til at MANIFESTERE PENGE.

– 2 UNIKKE BONUS WORKSHOPS med 10 koder til at åbne din pengefrekvens og 7 Rigdoms Boosters

 

DENNE BOOTCAMP ER SIMPELTHEN FYLDT MED GULD SOM DU KAN FYLDE I DIN EGEN SKATTEKISTE !!!

 

Kurset er IKKE for alle. Bliver nødt til at stå hårdt på mine kriterier, for ellers spilder du din tid, energi og dine penge, hvis ikke du kan nikke genkendende til følgende:

du er en højt bevidst kvinde med ben i næsen.

du leder ikke blot efter endnu et quick fix, som skal redde dit skind, men du er klar til selv at tage ansvar for din penge vibration.

du er helt klar til at blive heltinden i dit eget liv, istedet for at vente og vente … og vente på prinsen på den hvide hest (pssst … han kommer jo ligesom aldrig vel).

du er åben overfor spirituelle energi redskaber, som bliver leveret i Den Nye Tids ufiltrerede, rå og ind til stålet facon

du er klar til at lære af Danmarks vildeste kick-ass mentor, som aldrig ligger fingre imellem og som altid leverer energywork på eliteplan.

du er færdig med at slæbe dig afsted i sneglefart, når du i virkeligheden er født til overhalingsbanen.

du ikke længere orker at gøre livet så skide besværligt og tungt, når du meget hellere vil fejre dine dage her på den blå planet.


ER DET DIG?


FEDT FEDT FEDT – så læs videre her.

Du er et dynamisk væsen, der til enhver tid kan justere om på indre energier og evner. Du ved at vækst kræver at du handler på dine evner og indsigter.

HER FÅR DU KURSET DER EKSPANDERER DIN BEVIDSTHED OG KAN DIG BÅDE OMGÅENDE OG LANGSIGTEDE RESULTATER I DIT LIV.

Gør dig klar til en vild og magisk rejse, hvor du for skruet godt og grundigt op for dig selv – du vil nok blive overrasket over hvor let tingene sker, og hvor fedt dit liv pludselig vil føles når du får åbnet din energi til at leve i overflodsvibrationen !


>>> JA TAK BAUMANN – VIS MIG HVORDAN JEG ÅBNER OP FOR SLUSERNE 


Hvordan vil det føles at udleve dit drømmeliv?

Hvordan vil det være at MODTAGE det, du ønsker dig?

Hvor fedt vil det være, at du ALDRIG mere skal undskylde for hvem du er.

Hvordan vil livet føles, når du får det, du fortjener?

 

Måske tilhører du flokken af skeptikere, som påstår at penge er noget Fanden har skabt, at penge skal du slide og slæbe for, at penge er roden til alt ondt, penge gror ikke på træer osv ….

Dette kursus er IKKE for mennesker, der elsker at hade penge.

Kurset er derimod dedikeret til åbne og glade mennesker, der gerne vil invitere en større pengestrøm ind i deres liv, SAMTIDIG med at de bevarer en sund og nærende spiritualitet, der sikrer din kontakt med sjælen hele vejen

HVAD SIGER DU SMUKKE?

Er tiden kommet til at skrue op for din pengetermostat, og rent faktisk se penge, uventede gaver og smukke mirakler i dit liv?

Kunne du tænke dig at opleve større glæde og et nyt sprudlende selvværd?


KLIK LIGE HER HVIS DU VIL LÆRE HVORDAN DU MANIFESTERER PENGE


Glæd dig til et nyt liv, hvor du er tunet ind på samme frekvens som overflod, ærlighed, overenstemmelse med din sjæl, formål, mening, at modtage med lethed og i flow ♥♥♥