Stop Selvsabotagen – kom igang med at udleve dine drømme.

Stemmerne i dit hoved …

Hvis du er et dynamisk menneske, har du minimum én stemme i dit hoved, der blander sig i alt, hvad du gør eller drømmer om at gøre.

Nogle gange er stemmen eller stemmerne hyggelige og opløftende …

“Åh ja! Chocolade!”

“Jeg har det SÅ godt lige nu.”

“UH, jeg elsker den sang!”

Og andre gange, hmm så er de knap så venlige …

“Jeg ser fed og grim ud i den her kjole.”

“Jeg kan ikke finde ud af en skid. Jeg kan ligeså godt give op.”

“Der er da ingen, der gider lytte til mig og det jeg har at sige.”

Den negative selv-snak der plager langt de fleste menneskers energi på denne planet, kan være smertefuld og ja, forkrøblende for din sjæl.

Den kan drive dig til vanvid. Og vanviddet består i, at du slet ikke lever det liv, du er født til at leve.


Det liv, du drømmer om.


Derfor er negative selv-snak, også kaldet selv-sabotage LIVSFARLIGT.

Hvis du ikke lærer at tøjre denne indre sabotør, vil den ødelægge alle dine forsøg på at rejse dig i dit fulde potentiale, spolere alle de muligheder, der er til dig og efterlade dig knækket, forslået og uden håb.

Derfor må du lære at beherske denne indre kritiker, inden du fortaber dig i udslukte drømme og håbløse situationer.

Der er utallige af mine følgere, der har efterspurgt netop en mulighed for at lære at arbejde med at STOPPE SELVSABOTAGEN.

Jeg har lyttet, og nu inviterer jeg dig med på NETOP denne mulighed og deltage i mit nyeste online selvstudie kursus:


STOP SELV-SABOTAGEN.


– kom igang med at udleve dine drømme.

Menneskeheden har brug for din hjælp. Dit liv er en del af noget større og det er tid til at vi alle stepper up og træder ud af alt den negative og lav-frekvente energi, der holder os tilbage som et stærkt og positivt fællesskab.

Men stemmen indeni dig, den der bliver ved med at vrøvle om, at du ikke er god nok, at du ikke er klar, at du ikke kan finde ud af noget, at andre er meget bedre end dig og du også bare er ret så ligegyldig …

Måske har den ret? Det at leve et vidunderligt liv, hvor du udfolder dig potentiale og løfter energien omkring dig … måske er det blot latterligt tidsspilde …

NEJ NEJ OG ATTER NEJ … det er din indre sabotør, der igen er på spil. Den forsøger på nye måder at fraholde dig fra at stråle.

Hvis du er træt … som i røvtræt af at holde dig selv tilbage og skrue ned for dit lys, så har jeg noget til dig, og der er ikke mere tid at spilde.

Haps din plads på mit nyeste online kursus STOP SELVSABOTAGEN, og find ud af hvordan du smadrer modstanden i dit indre, så du kan stråle med dit lys og være med i det positive fællesskab på denne planet.

Dette intense og tæt-pakkede online 7-dages coaching kursus vil åbne dine øjne for dine selvsaboterende tanker og handlingsmønstre og vise dig nøjagtig …


✔ Hvordan du øjeblikkeligt identificerer din indre sabotør, så snart den åbner munden.

✔ De 4 snedige tricks som din indre kritiker ALTID bruger på dig, og hvordan du lærer at overvinde den.

✔ De største forhindringer, der ligenu blokerer dig fra at leve det liv, du drømmer om, istedet for fortsat at gå på kompromis med dig selv.

✔ Hvordan du tilkalder forstærkning, når du bliver bombarderet med selvsabotagen indefra.

✔ En simpelt 3-trins metode til at genvinde kontrollen over dit liv.

✔ Hvordan du rent faktisk kan hente inspiration fra din tvivl, frygt og nervøsitet.

✔ Og meget meget mere.


Du har håb og drømme, der er større end det liv, du lever lige nu. Men der er altid noget, der blokerer din vej fremad.
Jo større drømmene er, jo mere modstand manifesteres der.Vil du ikke gerne regne ud, hvordan du stopper dette frustrerende mønster af energi og istedet lærer at nå dine drømme uden alt det besvær?Dette powerfulde kursus vil vise dig hvordan. Det giver dig alle de redskaber og indsigter du behøver, og du arbejder med det i dit eget tempo hjemmefra eller hvor du foretrækker.STOP SELV-SABOTAGEN er dit go-to kursus, hver gang du skal mestre din indre sabotør, så du kan opnå større success, anerkendelse, glæde og tilfredsstillelse i livet.


Det første skridt er at identificere stemmen fra denne indre kritiker …


Måske lyder den som en streng skole-inspektør, der fortæller dig i barske vendinger, at du aldrig bliver til noget. Eller måske lyder den mere som en over-beskyttende moder, der fortæller dig igen og igen at det er farligt for dig at prøve nye ting.
Ved brug af personlige analyse-modeller og dybdegående øvelser, vil dette unikke kursus hjælpe dig med at identificere den unikke stemme fra din indre sabotør, så du kan spotte den, når den begynder at støje i dit indre.Det næste skridt er at lære at håndtere den, og her bliver det faktisk ganske morsomt og underholdende.Dette kursus vil netop lære dig at reagere konstruktivt på stemmen, inden den får dig til at AFREAGERE på alt denne negative energi.Jeg giver dig det til en super pris, og du kan lige nu og her komme igang med dette 7-dages game-changing onlinekursus, der ruster dig til at blive mere effektiv og frygtløs.

>>> Klik Her For at Registrere dig Nu

Du kan dele betalingen i 2 rater 

Spild ikke et eneste sekund mere på at blive mobbet … og så endda af stemmerne i dit eget hoved.
Dit liv og det, du er sat her for at udrette er alt for vigtigt til at lade dig standse.

Du har mange fantastiske eventyr, der bare venter på dig, alle en del af dit unikke væsen med alle dine unikke gaver. Du ved, du har svarene indeni. Du ved, du er en hjælper med et kæmpe potentiale, og det kan ikke være rigtigt, at du skal holde dig selv tilbage længere.

Du ved, det er blevet tid … tid til at steppe up.

Klik på linket her – og så er du allerede igang med at forandre din indre energi

Jeg hepper på din succes,

Britta Baumann

P.S. Pssst – et lille tip, … stemmerne siger ganske sikkert, at du bare skal lukke denne side ned, og glemme alt om at ændre på noget. Måske er din første sejr allerede sikret, hvis du klikker lige herunder.

Ja tak ! Jeg er mere end klar til at stoppe selvsabotagen