WOW – månetid igen.

WOW – månetid igen.

Fuldmånen er over os og med den en kraftfuld energizone.
Store forandringer er sat i værk og det er nu tid til at grounde dig selv.

Der er et mægtigt energi hvælv, der har åbnet sig over de sidste par måneder især – og dette hvælv har efterladt mange sjæle i en følelse af at være spændt ud over en gammel version af sig selv og stå på kanten til en ny, uden nødvendigvis at have fundet fodfæstet endnu.

Det gavner ikke den kollektive bevidsthed at have en masse splittede mennesker til at flagre rundt i kosmiske rundkørsler uden at ane, hvilken vej de skal næst.

Derfor er GROUNDING nu dit nye fokus under fuldmånen.
Det er tid til at mærke efter om du ER en af de mennesker, der er beregnet til at rejse sig op i sin fulde vælde NU, rejse dig i din egen sandhed og power og genskabe forbindelsen mellem spirit og Gaia.

Er DU en af dem, der bygger regnbue-broer over hvælvet?

Al den høje energi der er til rådighed for dig såvel som en forstærket intuition, skal nu transformeres ned på jordplan, hvor din opgave er at skabe et helligt rum, et sacred space for dig selv.

Dette “rum” skal skabes indeni dig selv, du skal gøre plads til at rumme helligheden i dig selv – ved at ære frihed og autenticitet og
sætte disse 2 energier i spil i dit liv … hver dag!

Ellers er du bare en af de tomme prædikanter, der bralrer løs i fine floskler og hule klichéer; ja du lyder klog, men er det særlig intelligent kun at snakke, uden at handle på dine egne indsigter.

Denne fuldmåne kommer med et spark i r*ven til dig … KOM IGANG med at skabe et helligt rum, som opbygger kraft nok til også at handle på alle de hellige skrifter indeni dig.

Jep – dette vil trigge gamle sår, skyggerne i dig og du vil prøve at retfærdiggøre din siddende plads .. men månelyset blander sig med solen idag og der er ingen steder, du kan gemme dig.

Hvis du er den, du siger, du er: en lyskriger … så step up NU.
Sæt igang. Skab den verden, du siger, du tror så inderligt på.

HVAD VENTER DU PÅ?

DU har kraften og magten til at rejse dig over alt det, du oplever.
Du har evnen til at lave det bevidsthedsskifte, der er nødvendigt for at se en smuk og harmonisk verden opblomstre.

Du har det hellige rum indeni dig selv – og nu er det tid til at få hevet det rum ud i din virkelighed og synkronisere dine indre dimensioner med dine ydre.

TIME TO MAKE SOME MAGIC.

Britta Baumann