Vintersolhverv er starten på Solens og Lysets genfødsel

HAR DU SET DET HER???
 
Det er Winter Solstice/ Vintersolhverv på fredag, d. 21/12 2018.
 
Dette er starten på Solens og Lysets genfødsel, der afløser den mørke, tunge afslutning på året.
 
Jeg giver dig en enestående VIP-mulighed herunder – hvis du er en af mine loyale følgere, så er det her for dig.
 
Dette er et afgørende tidspunkt at udøve magi på – ihvertfald at igangsætte nye, kraftfulde ritualer, der vil bære dig ind i Lyset og det nye år, der venter forude med fornyet håb, ny kraft og realiseringen af dine drømme.
 
I disse dage mellem den længste nat og den korteste dag, genvinder Gudinden sin ældgamle kraft og på den længste af de kolde nætter, giver hun tyst og stille fødsel til den nye Sol Konge. Ham der bærer håbets flamme og den hellige ild i ethvert menneskes sjæl.
 
ÅH ja – dette er tiden til at ære mørket og lyset i og omkring os.
 
Dette er tid til at afslutte og påbegynde. Dette er tiden, hvor fremtidens magi og manifestation får liv.
 
Vil du deltage i mit helt egen personlige winter solstice ritual?
 
Jeg inviterer et begrænset antal VIP-følgere med ind i mit private univers, og deler min magiske kort-trækning med dig samt en healing af det, der kommer op undervejs.
 
Jeg udfører også et højst effektivt ritual, som du kan tage del i – alt sammen sendes til dig via mail, så du kan sidde hjemme og hygge sammen med mig og suge energien af mit magiske arbejde.
 
Det er KUN for loyale følgere, der er godt bekendt med min vibration og mit væsen, da dette er en privat ceremoni, du inviteres til at dele med mig.
 
Du modtager mine magiske budskaber, healing og ritualet, når ud åbner dig i tillid og kærlighed – jeg leverer alt energien og formidlingen.
 

ALT dette forkæler jeg dig med til langt over 50 % RABAT !!!

 
JEP – det er skandaløs forkælelse af dig, men jeg vil så gerne indvi mine mest loyale følgere i mit stærke energi-arbejde og lade dig få del i magien.
 
Der er stærkt begrænsede pladser, da jeg ikke deler dette med hvemsomhelst. Klik herunder og snup din plads ved min side – dit produkt lander derefteri din mail indbakke og du kan tage hul på det med det samme.
 
 
OBS!! Du kan selvfølgelig vente med at betale til 1/1 2019
 
Glæder mig til en magisk dag sammen med dig.
 
Britta Baumann
 
PS. Winter Solstice Ritualet kan bruges igen og igen, hver gang du trænger til at lukke lyset ind i dit liv og modtage healing. Ritualet udkom sidste år.