Velkommen til Mette Jensen, der fremadrettet fungerer som min VA (virtual assistant) i min business.

Velkommen til Mette Jensen, der fremadrettet fungerer som min VA (virtual assistant) i min business.

Mette kommer til at besvare relevante spørgsmål ang. kurser, workshops, uddannelser hos mig. Altså alle tekniske og praktsike spørsgmål, alt der har med log-in på space, alt der har med simplero og levering af mails osv
.
Hun kommer fremadrettet også til at fungere som kunde-support hos mig og har derfor adgang til både min private og professionelle Facebook profil, da der indimellem ryger mails forkert ind på min private profil.

Hun tager også hånd om mine social media platforme, min youtube channel og på sigt opdatering af mit website.

Dybest set bliver hun den person, der sørger for at JEG får mere fred og ro til at være mor, som er min første prioritet – og samtidig kan producere nye kurser, tage hånd om mine kursister som har krav på min sparring på deres uddannelser og selvfølgelig også at jeg har tid til at levere gratis energi arbejde i form af mine livestreams, tarotkort, inspirerende opslag osv.

Jeg ser meget frem til at kaste endnu flere arbejdsopgaver i Mettes retning, men skal vi ikke starte med at byde hende hjertelig velkommen til og sørge for at den søde og intelligente kvinde får lyst til at være en del af vores stærke community online.

HURRA for nye tider, hvor Baumanns Business vokser og vækster og udvider familien.

Britta Baumann