Ved du hvordan det føles at leve i kontakt med dit hjerte og din sjæl?

Ved du hvordan det føles at leve i kontakt med dit hjerte og din sjæl?

Den tilstand hvor hver en celle, hvert et pulsslag og selve sjælens fine stof arbejder sammen og gør dig i stand til at føle dig virkelig …

LEVENDE.

Den tilstand hvor du ikke længere er styret og drevet af din frygt, bekymring og af praktiske foranstaltninger, der konstant formaner dig at blive i det sikre, det kendte og komfortable …. der hvor du transcenderer disse primitive overlevelsessignaler, som har sin værdi, men ikke som et primært styresystem af din eksistens.

JAAAAAA …

Skriger hele dit væsen i rolige rytmer gennem universet. JA – jeg er her, tilstede, nærværende, rolig, sikker og tryg i mig selv.

JA – jeg tillader mig selv at mærke alting med en vished om at jeg kan kapere alting. Jeg er stærkere end mine omstændigheder. Min sjæls kald fører mig stædigt og blidt fremad i min helt egen unikke bane gennem kosmos.

TILLID

Du svæver afsted som en guldsmed, der smukt glimter i samklang med solens stråler … du hører til i verden. Du er i tillid til, at du ikke skal vide alt.

Du kender ikke vejen. Og det gør ikke noget.

Det er betryggende at der kan folde sig et mysterium ud om næste hjørne og der kan vente et eventyr lidt længere fremme på horisonten, der stadig er skjult for mig og min …

BEVIDSTHED.

Jeg elsker at livet sker af sig selv. Jeg behøver ikke skubbe på. Der er ikke brug for et konstant pres på min person.

Du er også fri. Til at stoppe det altfortærende push på din eksistens. Det er totalt …

UNØDVENDIGT.

Du er en del af det hele. Det hele er en del af dig. Der er intet, du absolut skal gøre .. andet end at ære livet i dig. Det hele …

Hvad gør dette ved dig?

Britta Baumann