Når du hæver din bevidsthed og omfavner den identitet som du ønsker dig at udleve …

Når du hæver din bevidsthed og omfavner den identitet som du ønsker dig at udleve, er der mange mennesker som ikke kan “følge” dig mere.

Både rent fysisk kan de ikke forstå dig, men det er også som om du får et lysskjold af høj energi omkring dig, som afviser negativitet og angreb.

Dit lys bliver din styrke og folder sig omkring dig som et transformativt felt af elektricitet.

Der er flere, som måske før blev trigget af dig, som nu endelig SER hvem du virkelig er, og kommer tilbage pga dit mod til at skifte ind i den version af dig selv der er den ultimativt stærkeste.

Det er her ægte transformation begynder.

Din power består aldrig af hvor mange, der kan lide dig eller vil bekræfte dig – dit fokus er aldrig bundet i andres energier.

Din bevidsthed opererer nu fra et langt højere fix punkt, som roterer i SANDHED, INTEGRITET & POWER.

Her vokser dit lysskjold i styrke og vil brøle fra dig som Nordlys på en nattehimmel – du vil stå i trygge, stærke og rolige bølger af energi der ikke kun beskyttet dig, men også dem der kobler på dit energi-felt.

Her bliver du den person, der kan holde et ekspansivt space for transformation, manifestation og magi for dig selv og andre.

Ps: fortrudt du ikke hoppede på LÆR AT TILTRÆKKE SOULMATE KLIENTER-kurset, hvor du lærer at aktivere disse energier?

Klik her, så kan du komme igang med det samme, der ligger allerede 5 revolutionerende bevidstheds-sessioner plus 2 bonus trainings klar til dig, der vil opleve din egen power ⚡️⚡️⚡️⚡️