KLAR TIL AT CLEARE NEGATIV ENERGI OG GAMMEL KARMA, DER HAR SPIDDET DIG I EN OND ENERGI SPIRAL?

Der er netop landet en KÆMPE åbenbaring i mit indre – og det er ikke småting der er på spil !!
 
Noget har været længe undervejs.
Vi er midt i The Age Of Darkness, der for mange føles tung, hård og krævende – som om du bare ikke kan slå igennem og opleve den verden du tror på af kærlighed, lys og overflod.
 
Pænt frustrerende, ikke??
 
Hvis du den seneste tid har været præget af en ekstra tung energi, så er det ikke dig der er noget galt med !!!
 
Jeg har fået nogle visioner om, hvordan vi mennesker lige nu er i dyb konfrontation med mørket og nærmest er belejret af en parallelenergi, som ikke er spor positiv. Føj for den lede, det føles næsten kvalmende dårligt.
 
Karmatoget rammer nu, og hvis ikke du og jeg frigør os alt det shit fra fortidens inkarnationer, så er vi fucked.
 
Tiden er derfor inde til at du som har et kald, – et ældgammelt kald der er klar til at blive aktiveret og sat i funktion, for alvor tager opgaven og ansvaret og frigør dig gammel karma, som blokerer for, at du kan opleve det liv, du er beregnet til at leve.
 
Dette kald består af at leve fra en høj bevidsthed og befri dig selv og måske endda andre fra illusionernes verden. Det er tid til at vi vender alting på hovedet og tager magten over vores eget liv tilbage.
 
Sagt direkte og i den største kærlighed: du skal til at tage ansvar for din egen guddommelighed, min kære!!!
 
BOOM – er du klar til at frigøre dig fra gammel karma og endelig leve det liv som du er beregnet til, så join mit spritnye program FREE YOUR SPIRIT.
 
Klik på linket lige her, hvor du finder mere info og også får en helt vanvittig introrabat på 60%: https://brittabaumann.lpages.co/free-your-spirit/