Jeg fik lyst til at dele et kort med dig

Er du klar til at høre budskabet?

Du skal igang med at mikse en ny version af dig selv.
Du har for længe holdt noget tilbage i dig, fordi du ikke helt har haft tillid til, at andre ville kunne forstå eller værdsætte disse skjulte nuancer af dit væsen.

Det er også rigtigt, at du vil være for meget for nogen …
men for lidt for andre.
Du kan ikke gøre alle tilfreds, så det er langt bedre at stile efter din egen indre balance. Det er den, der holder din energi igang.

Du har måske tænkt, at du egentlig slet ikke er så kedelig, som du nogle gange går rundt og “leger”. Der er mere i dig, end du viser din omverden, og selv om du virker rolig og centreret, så bobler en masse ny energi under overfladen.

DER ER NOGET, DER VIL UD OG I SPIL.

Det er ikke sundt at holde dig tilbage. Du har ret til at være den komplette version af dig. Det er langt den sundeste løsning at du viser, hvem du er – også fra dybderne og derinde, hvor du er vant til at være alene.

Det er ikke farligt at stå frem. Du er velsignet af din skytsånd og selve stjernerne stråler over dig som for at give dig lys med på din vej. Du kan godt !! Du er jo ret interessant i virkeligheden. Alle de spændende tanker og idéer, der blomstrer igennem dit væsen, ud med dem. Del dem med verden og mærk, hvor skønt det er at bruge din energi, som du er beregnet til; At være dig. Med alt hvad det indebærer.

Britta Baumann

Kunne du bruge budskabet?