Hvorfor leve på en løgn om, at du er ubetydelig og ligegyldig,

Den visionære kvinde, der tør tage bladet fra munden og deltage i livet og på sit eksempel udleve frihed og uanede muligheder for os alle … hun får min respekt !

Hvorfor leve på en løgn om, at du er ubetydelig og ligegyldig, svag og uden kraft, når du har alt power indeni til at forandre energi-tilstande i dig selv, og finde alle ressourcer indeni til at skabe det liv, du er født til at leve.

Kvinder der ustandseligt holder sig selv nede (og dermed alle deres med-søstre og døtre), er med til at opretholde illusionen om at mennesket er svagt, underkuet og sat i fangenskab … !

Jeg ved godt, hvem jeg tilhører idag, efter at have “spildt” nok tid på at være i løgnens greb … jeg har rejst mig op i min fulde power, og JA, det provokerer og generer mange (fordi det minder dem om, at de ikke selv har turde tage det spring) … men YES BABY – det er dér guldet ligger. Al frihed og ægte kærlighed udspringer fra dig selv – og du giver det ikke den mulighed, når du lever på en løgn.

Britta Baumann