Hvorfor holder jeg 100 % fast i mig selv? Det skal jeg sige dig her

HVORFOR HOLDER JEG 100% FAST I MIG SELV? UANSET OM DU KAN LIDE MIG ELLER EJ ???

Husker du, da du var yngre og du havde en drøm så levende indeni dig?
Drømmen om et fedt liv, som du selv ville skabe fra ende til anden. Dengang du virkelig troede på, at livet var et vildt eventyr, og du kunne knap vente med at blive voksen, så du selv kunne bestemme og tage alle beslutningerne?

Jeg husker, hvordan jeg tænkte på alle de ting, jeg ville med livet. Alt det jeg skulle udrette. Opleve. Jeg tænkte egentlig aldrig på at tjene mange penge og servicere 1000-vis af mennesker. Jeg tænkte mere på at bo sammen med dyr, finde min soulmate, arbejde hjemmefra i et kreativt, sjovt og spændende virke – og mest af alt, glædede jeg mig til at jeg selv kunne lave mine livsregler, og at jeg ikke længere blot var et barn eller en ung person, som var “nødt til” at indordne sig under samfundets normer.

Jeg længedes efter FRIHED, BABY !! Total og altopslugende frihed.

Da jeg så blev voksen … opdagede jeg at mennesker nu for alvor satte sig selv i fængsel. De piskede rundt for at få enderne til at hænge sammen. Fødte barn efter barn, som der aldrig rigtig var tid til alligevel. De gik ned med stress den ene efter den anden, blev skilt, blev syge, de var triste, deprimerede, overvægtige, vrede. Lange klagesange over aldrig at have nok, pengene slog aldrig til. Fravalg. Kompromis. Opgivelse.

Jeg kiggede dybt ind i deres øjne, og så fortvivlelsen, afmagten, … jeg så at håbet var dødt.

Selvfølgelig var der også lykkelige mennesker, men alvorlig talt, der var langt imellem … riiiiiigtig langt, de var sgu lidt mere en urban myth end noget andet.

Jeg vidste indeni, at det der … det ville ALDRIG blive mig. Jeg fucking nægtede at have inkarneret for det !!!
Skulle jeg have rejst gennem Kosmos mørke hvælv, sprintet gennem stjernestorme og suset om kap med kometer for at leve sådan et liv ?????

NO OFFENSE – MEN DET GIVER SGU IKKE MENING I MIG.

Jeg er født med åbne og aktive psykiske evner, der var ret overvældende i en verden, der ikke fandt forståelse eller genkendelse i dem. Jeg følte mig alene. Bange. Min familie og mine dyr var mit faste holdepunkt – det samme som idag.

Og så Spirit selvfølgelig. Jeg talte mere med Spirit end med nogen anden. Det gør jeg også idag. Jeg fik fine visioner men også skræmmende downloads på verdens tilstand. Jeg fik at se, hvordan verden er fuld af disse kontraster … og det vigtigst, jeg fik at vide var: Det er op til dig, hvilket liv du vælger at leve!!!

WOW – DET VAR DA NOGET AF EN MUNDFULD !!

Selv at skulle tage fuldt ansvar … damn, jeg havde lidt håbet, at det hele ligesom bare blev kørt i stilling. Den der skæbne, kunne den ikke bare lige lande foran mig, så jeg kunne træde derind. Men NEJ – det er ikke sådan, det virker.

Det virker ved, at DU tager hvert eneste skridt, der er nødvendigt for at du lever det liv, du drømmer om.

Så jeg vendte bøtten på et tidspunkt, hvor jeg havde fået nok af frygt, jeg ville være FRI.

Jeg ville kunne ånde frit.
Leve som jeg ønskede.
Eksistere fra flow.
Finde den lækre soulmate.
Kysse mine dyr.
Sludre løs med Spirit.
Bo i en skov.
Lave det jeg elsker.
Jeg ville mere end blot at overleve.
Jeg ville leve dette liv — fuldt ud.

JEG VILLE VÆRE MIG SELV.

Det tog mig mange år, mange svinkeærinder, mange forkerte skridt (der dog alle lærte mig noget) … og endelig, endelig, (tårer i øjnene og et hop i hjertet), fandt jeg min vej hjem.

HELT IND I KERNEN AF MIN SJÆL. BOOOOM.

Baumann til Ground Control: “Landet på Planeten Jorden i god behold. Melder dog at rejsen tog lidt længere tid end forventet”.

SÅ NÅR FOLK IKKE FORSTÅR MIT BUDSKAB, MIN SORTE HUMOR, MIN PASSION OG MIN VILDSKAB ….

Sorry, but NOT sorry !!!

Det kan jeg sgu ikke hjælpe dig med. Det må du selv rode med. Jeg er ikke kommet her for at servicere dig med en pæn-pige version, der danser for små-mønter. NOPE – no way.

Mit liv er for værdifuldt til at jeg vil bruge det på at lege underlegen for at du har det bedre med dig selv.

Jeg har fundet min ægte gnist.
Jeg er her af en årsag, som jeg endelig er i færd med at udleve.
Jeg gør en positiv forskel for 1000-vis af mennesker HVER ENESTE FUCKING DAG … gør du?

Døm mig,
svin mig til,
had mig,
bagtal mig,
backstab mig,
misund mig,

Alt kommer tilbage til dig. For det er jo dit eget lort, du smører på mine vægge.

Jeg ved NØJAGTIG, hvad det Baumannske væsen består af, lige fra mine tårer, mit blod, min latter, mine lange dundertaler til min tavshed.

JEG VED, JEG HAR RET TIL ALT DET, JEG ER. UANSET HVAD DU MENER OM DET.

Jeg vil aldrig nogensinde være mig selv utro igen.
Jeg vil aldrig nogensinde vægte din mening over min egen.
Jeg vil aldrig nogensinde føle mig forkert, undertrykt, fanget eller fængslet i dette liv mere.

JEG ER FUCKING FRI BABY … FRI …TOTALT OG ALDELES.

Jeg praktiserer personlig power, frihed og overflod EVERY GODDAMN DAY og jeg ELSKER DET.

Jeg har skabt et fan-fucking-tastisk liv og der er INTET, du kan gøre ved det.

Jeg er in charge her.
Det her er MIT space.
Det her er MIT liv.

Jeg er blot et af tusindvis af spejle, du kan vælge at stirre ind i, for måske at se dig selv der i det lynende skarpe sølvglimt.

Ser du ikke dine egne muligheder?
Ser du ikke potentialet i dit liv?
Ser du ikke evigheden i din egen sjæl?

For så kigger du sgu ikke ordentligt efter.

Genkender du ikke ægthed, når det stirrer direkte på dig?
Kærlighed? Respekt for din power og din frihed?

Eller bruger du stadig livet på at finde syndebukke, der kan tage skylden for at du ikke reagerer en skid på det, din sjæl fortæller dig?

Det fedeste ved min rejse hjem i min egen powerzone, er at det også var rejsen til total overflod .. på alle planer !!!

JEG HAR MERE END NOK – OG DET BEDSTE ER: AT DET ER PGA. MIG SELV.

Jeg kommer ALDRIG til at mangle nogetsomhelst i dette liv.
Jeg er velsignet med en magisk gave indeni.
Jeg bruger den aktivt hver dag – det er mit hjerte.
Jeg lytter til det, mere end noget andet.

Nogle gange skal du altså bare bruge den GRRRRL POWER du er født med, for at sætte dine egne regler i dit eget liv.

Alt andet er meningsløst, fjollet og fladt. For mig.
Jeg taler om mig.
Hvis du tror, det her handler om dig … så har du sikkert ret.
SÅ er der sikkert et budskab til dig her idag.

Spørgsmålet er så blot: Hvad vil du bruge det til?

Én ting er stensikkert som et norsk fjeld; Jeg er ikke kommet hertil og så langt, for at slippe mig selv igen. It’s never gonna happen. Jeg elsker mig. Du kan ikke nogensinde sætte splid i mit hjerte. Ingen kan fravriste mig min plads i universet.

Og hey – det samme gælder jo for dig.
Grrrrr – så stå op for dig selv.
Vær stolt.
Vær dedikeret.
Vær dig selv.
Værd dig selv.

Ja – det kommer til at rykke i røvhårene på alle de sure mennesker, der ikke fatter hat af dit budskab …
Ja – det vil provokere status quo og middelmådigheden, når du rejser dig med et brøl …

WHO FUCKING CARES … du skal ikke bruge dem til en skid anyway.

Kom med mig ud i junglen baby, lad os løbe om kap med pumaer, brøle som løvinder på jagt … lad os finde friheden indeni istedet for at flakse formålsløst omkring som et irriterende insekt …

Verden venter …
på dig og mig.

Britta Baumann

PS: Who cares about my opinion anyway