Grænser eller mangel på samme.

Spirituelle og personlige grænser

Hey – hvorfor er det nødvendigt at sætte grænser for sin egen energi, hvis jeg tror på, at vi alle er skabt af samme energi?
Hvis jeg er smart-i-en-fart-buddhist og har godtaget klichéen om at vi ikke er adskilte. Begrænser jeg så ikke bare mig selv, hvis jeg sætter grænser for andre?

Lad os kigge lidt nærmere på dette new-age fænomen, hvor mange forveksler spirituel rummelighed med at lade andres energi overtage dit eget space – og ofte efterlader en forvirret og splittet person, der er fuldstændig ude af kontakt med sin sjæl.

Al virkelig splittelse stammer jo i virkeligheden om, hvordan du bærer din egen energi i denne verden. Hvis du dømmer dit ego til at være bøllen, så har du lige lavet en … ja, splittelse i dit væsen.

Hvis du dermed definerer dine egne holdninger som ligegyldige og du lader dig rive tilfældigt rundt efter de sidste nye trends og salgskampagner for flere produkter, der fortæller dig, du er helt på skideren uden dem … så tror du ikke på din egen styrke eller visdom.

Dit ego er beskytteren af netop disse indre energier, der er tømret fast i din jordiske inkarnation og for at have en solid kontakt til det foroven – så skal du kunne stå fast i det forneden.

AS ABOVE SO BELOW.

Dvs. det kræver en vis portion ego kapacitet og erkendelse at rejse sig i sin fulde, helhedsenergi – der spejler den store sammenhæng i kosmos.

At sætte grænser er en del af din ego kapacitet, som dermed giver adgang til de højere universelle energiers indtræden i din inkarnation. Svage grænser i dig selv leder til kaos, følelsesmæssige, fysiske og psykiske huller i din energi ressource.

Du stiller dig i en position, hvor andre kan misbruge din intelligens, din krop, dine tanker og trække dig ind i drama og konflikter, der ikke er dine egne. Du bliver en katalysator for katastrofer.
Du fjerner dig længere og længere væk fra dit eget guddommelige formål og trækkes rundt i en malstrøm af andres projiceringer, behov og afreaktioner.

Når du derimod sætter stærke grænser, kan du med det samme mærke, når nogen træder ind i dit energi space med en “negativ” ladet vibration, der vil fjerne dig fra din sjælssti.

Den velvære du omvendt føler ved at være i kontakt med dine egne grænser, vil skabe en strålende energistrøm op igennem hele dit væsen og forbinde dig 100 % med din sjæl, som rigtig nok er en del af den store helhed og sammenhæng i universel skala, men som samtidig er et unikt udtryk for guddommelighedens mangfoldighed – og dermed først I DET ØJEBLIK, du favner dine grænser OG din uendelighed, træder du nu for alvor i kraft som en rummelig og respektfuld ressource.

Dvs. du kan ikke bare springe over, hvor gærdet er lavest og nøjes med at favne din uendelighed, da uenedeligheden i dig skabes i takt med at du favner helheden – dermed også grænserne.

DU OPNÅR ET BALANCEPUNKT, HVORFRA DU VOKSER.

Dit formål med din spirituelle opvågning og rejse er jo IKKE, at du censurerer dig selv som menneske … tværtimod handler det om at integrere sjælens visdom i din dagligdag – og skabe en livsoplevelse ud fra dette fantastiske helhedspunkt i dig selv.

OH YES – det kan lade sig gøre. Men sgu ikke når du bliver ved med at insistere på at du er så skide hellig, at du rummer det hele – og på den måde ikke engang rummer dig selv eller respekterer din intelligens, dine følelser, din krop, din dyrebare tid her på kloden, og det du er kommet for at gøre !!!!

Det er fedtspilleri at dække sig ind, så du ikke behøver have nogle holdninger og meninger, som du står op for. Det er at overlade ansvaret til alle de andre, der skal slæbe rundt på dig, fordi du ikke tør risikere at nogen ikke er enige med dig, eller ikke kan lide dig.

DET ER NEGATIV EGO-DYRKELSE FOR FULD SKRALD.

At favne dig først – helt, kærligt og med respekt kick-starter din psykologiske vækst samt din samlede personlige energi ressource forøges og først derefter udspringer muligheden for en ægte spirituel frisættelse – det er en evig bevægelse og et fantastisk samarbejde i dit indre.

Så sunde grænser er virkelig SUNDHED for din samlede kapacitet som menneske og sjæl.

Britta Baumann