GOLDEN AGE LEADERSHIP

🤚Golden Age Leadership workshoppen er en gave til enhver, der ønsker at anvende sin høje bevidsthed konstruktivt i sin virkelighed.

👁👁Workshoppen er dedikeret til nye bevidsthedsledere af det nye paradigme, der ønsker at påvirke verden positivt.

👉Dette er din invitation til lære de nødvendig lederskabskvaliteter at kende, der kræves for at opbygge et stærkt og bæredygtig fundament i den nye energi.

👉De nye energiværktøjer der benyttes i det Nye Paradigme er baseret på en avanceret bevidsthed, hvor manifestation og transformation ikke længere er tom snak, men kræver højtbevidste mennesker, der legemliggør specifikke kvaliteter, der låser op for netop disse tilstande.

👉Workshoppen giver dig adgang til netop den information omkring kvaliteterne, som skal integreres i dit private liv eller i dit virke for at ikraftsætte positiv og vedvarende forandring.
👉Når du kender til disse kvaliteter kan du som bevidsthedsleder nu skabe din virkelighed ud fra de stærkeste vibrationer, der stilles til rådighed i opbygningsfasen af The Golden Age.
💖 Lige NU kan du snuppe workshoppen med INTRO RABAT på 50%. Workshoppen udkommer indenfor en uge, og når du registrerer dig på linket, modtager du adgang til en lukket gruppe, hvor mere info følger (også i din mail).

💖SNUP DIN PLADS HER: https://brittabaumann.simplero.com/purchase/104416-GOLDEN-AGE-LEADERSHIP