Genskab forbindelsen til din styrke når du mister den

Jeg ved ikke med dig, men der har været adskillige gange i mit private liv og i mit business liv, hvor jeg mistede forbindelsen til min egen styrke.

Jeg lyttede ikke nok indad og fulgte mit dybeste kald, jeg kiggede mere udad og tabte dermed min kraftkilde og min egen styrke.
Men det føltes jo ikke godt, energigivende eller ægte.

DET FØLTES IKKE SOM MIG !

Jeg har aldrig drømt om at blive en af flokken. Jeg har aldrig været tiltrukket af overfladiske venskaber og bekendtskaber. Jeg har aldrig brudt mig om tøsefnidder, venindekævl eller small-talk.

Da jeg var yngre, troede jeg, det var en fejl …
indtil jeg langt om længe indså .. det er DEN JEG ER.
Det er nøjagtig den, jeg er beregnet til at være.

Én der skal noget andet end det gennemsnitlige menneske.
Én der har en langt større vision, mission – kald det et kald om du vil.

Da jeg lærte at trække min power hjem, skete al magien.
Jeg følte KRAFT indefra. ENERGITILFØRSEL.
Bedre helbred. Fandt min elskede twinflame. Fandt drømmehuset.
Byggede en sindssyg stærk business. Skabte et økonomisk fundament, der er urokkeligt. Selvværd. Integritet. Ansvar … behøver jeg blive ved ??

Jeg er som, jeg er.
Jeg er den, jeg skal være.
Jeg gør som, jeg vælger – også selvom der er folk, der provokeres, irriteres, fortørnes og ikke kan rumme at være i nærheden af et menneske, der hviler i sin egen POWER, fordi de selv har sluppet sin.

Jeg bander. Jeg græder. Jeg er vildskab og frihed i en hvirvelvind af passion og dedikation. Jeg er ægte. Jeg er autentisk og jeg er IKKE for alle. Jeg har ingen interesse i at please dig, sleske for dig.
Prakke dig noget på, overtale, overbevise …NOPE – det er ikke nødvendigt.

Kan alle lide mig?
Næh !
Tager jeg mig af det?
Næh.

Jeg har ikke tid til at bruge mit liv på ligegyldigheder og dit ego.
Jeg har travlt med at forandre verden til det bedre hver dag.
Jeg arbejder NON-STOP for mine TRUE FOLLOWERS, der er i mit space, fordi de har fundet ud af, at det er et fucking POWERHOUSE.

Alle de andre, der ikke har fanget pointen …
MOVE ON. Find et andet sted at hænge ud.

Jeg er 100% dedikeret til at tilføre energi, værdi og sindssygt høje vibrationer til denne verden … og så må folk selv tage ansvar for, om de kan følge med der eller ej.

Det handler om selv-erkendelse. DYYYYYB selv-erkendelse.

Når du er i kontakt med, hvem du virkelig er, hvordan du differintierer dig fra mængden, hvordan du står ud – som den helt usædvanlig unikke powerstation DU er … så har du genvundet din egen kraft og power – og alle de bonusser, der naturligt følger.

Så er det tid til mirakler.
Tid til at forandre verden til et bedre sted end før du ramte stratosfæren. BOOM baby – lad os så smøge ærmerne op og komme igang.