Fuldmåne øvelse til dig.

Fuldmåne øvelse til dig.

Lige nu har du stor mulighed for at modtage en dyb visdom under fuldmånens magiske skær.

Her på billedet, har jeg skabt et healende space til dig, som du blot skal fokusere på, for at modtage denne healingsstrøm af indre visdom, der vil blive aktiveret af dit fokus på billedet.

Dine instrukser:

Skab en stærk og ren intention om at modtage et svar, som du har brug for lige nu fra din sjæl. Altså stil et spørgsmål og sæt så intentionen om at træde ind i det magiske felt, jeg har skabt til dig vha. månekraft.

Forestil dig at du rent fysisk træder ind i dette billede – og forbinder dig med den energi, der er tilstede der. Du vil blive forbundet i en hvidt- lys stråle fra universet og en rød, varm energi strøm fra jorden under dig.

Husk at trække vejret dybt mens du mærker denne energi forbindelse træde i kraft i dit væsen – sid nu stille og fokusér på billedet i et par minutter – mærk energien arbejde i din krop.

Modtag nu dit svar. Det kommer naturligt til dig, hvis du er forbundet til mit healings og powerbillede. Som en tanke, en følelse eller en fornemmelse – ja, en indre viden.

Når du har modtaget dit svar, kan du afbryde forbindelsen ved at sige tak – og rette dit fokus mod noget andet. Du må MEGET gerne skrive om din oplevelse herunder og dele din indsigt med mig.

Hvis du intet oplever, kan det skyldes indre blokeringer pga. svaret du søger, eller fordi du har skepsis eller mistillid, der bremser energierne i at udfolde sig. Prøv igen – hvis du har lyst.

Her handler det om at holde egoet i ro og træde ind i et magisk felt af energi, som jeg har klarlagt til dig som en lille mulighed for at finde klarhed på din livssti idag. Når du er åben, vil du opleve hvordan ting kan skifte på et split-sekund, og en helt ny magisk verden åbner sig for dig.

God fornøjelse.
Britta Baumann