Faktisk kom dette program til mig for et par måneder siden, men jeg chicken’d out, og lavede alt muligt andet …

Faktisk kom dette program til mig for et par måneder siden, men jeg chicken’d out, og lavede alt muligt andet …

HVORFOR? Fordi jeg bildte mig selv ind, at tiden ikke var til det, at folk ikke ville kunne forstå det, at det var alt for woo-woo …

Kender du parolen?
Der hvor du holder noget tilbage af dig selv?
Der hvor du standser energien og flowet ud af frygt?
Der hvor du sidder fast, fordi du ikke tør tage det næste skridt fremad?

Ja., selvfølgelig sker der også for mig.

Jeg er jo et menneske, og vi har det med at sabotere os selv,
måske især lige i det øjeblik, hvor et stort gennembrud venter om hjørnet.
Men så sidder vi der, Med en indre følelse af tomhed, tristhed, tunghed …
Fordi vi atter engang ikke gik med sjælens stemme.

Vi drejde rundt på hælen og gjorde det stik modsatte og brugte de sædvanlige undskyldninger, retfærdiggørelser og aktiverer det typiske forsvar under dække af at vi brugte vores logik eller blev nødt til det pga. dit og dat.

Når du sidder i den situation igen og igen, kører du et mønster godt og grundigt ind i din egen energi.
Det bliver et blue-print, som dit menneske nu følger ubevidst.

Det bliver the story of your life.

Når jeg sidder der, føles alt så uretfærdigt, ligegyldigt og som om, jeg lige så godt kan pakke sammen og give op.

INDTIL JEG FANDT UD AF AT TAPPE DIREKTE IND I EN HELT ANDEN BEVIDSTHEDSZONE.

BOOM – SÅ ER DET NU DET SKER !!!

Du er nu inviteret med som det gode selskab på en helt ny og vild rejse, hvor jeg aktiverer mine magic prayers.

Du skal være ok med at du ikke er et ordinært menneske, og derfor har evnen til at løfte dig over den ordinære bevidsthedsramme. Du føler dig måske også ofte som lidt for “skør”, lidt for anderledes og misforstået.

Det kan føles vildt ubehageligt at rende rundt i en verden, der ikke taler samme sprog som dig.

Fra i morgen har du muligheden for at tage på en 21 dages reboot af din gamle, tunge og stagnerede energi, dine såkaldte blokeringer (illusioner), bliver udskiftet til at vibrere med en magisk bevidsthed fra celleplan – mentalt, følelsesmæssigt, fysisk og spirituelt.

Hvis du ved det er din tid nu.
Du er dødtræt af stagneret og langsom energi, der er fuld af frygt og mangel, når din sjæl skriger for at kalde dig ind i den livsoplevelse, du virkelig trænger til, hører til i og er beregnet til at opleve.

Så er det bare med at sige Ja tak.

LÆS MERE OM MIT SPRIT NYE PROGRAM “ACTIVATING MAGIC PRAYER”