ELSKER DU OGSÅ KORT-SÆT, MEN MANGLER DU LIDT INSPIRATION TIL AT BRUGE DEM?

🙏 Flere og flere spørger mig om jeg kan give lidt input til at bruge kort-sæt. Det vil jeg rigtig gerne, så læs med herunder.
 
Tiltrækker Orakel-kort eller tarotkort dig som en del af din spirituelle praksis?
Du har måske allerede et par kortsæt og er ikke begyndt at bruge dem så meget endnu … eller måske er du lige begyndt med Orakel kort eller Tarotkort?
Når du vælger de rigtige kort til dig selv eller din praksis, (eller begge dele) vil du mærke en energi der er positiv, fredelig og beroligende, og dine læsninger vil være indsigtsfulde og give mening på din livsrejse.
Hvordan kommer du i gang?
💎 Brug din intuition til at vælge et kortsæt, der virkelig ræssonerer med dig. Måske er du en stor dyre-elsker, og billeder af smukke dyr og budskaber om dyr drager dig.
💎 Måske har du altid ønsket at lære mere om Ascended Masters eller guder og gudinder fra forskellige religiøse og åndelige praksisser, så find et kortsæt med disse energier repræsenteret.
💎 Så længe kortene virkelig får dig til føle dig opstemt og i godt humør og giver dig en følelse af høj energi eller en åben hjerteforbindelse, er du på rette vej.
💎 Når du får kortene ud af æsken, kan du ofte mærke energien i dem. Jeg kan godt lide at holde kortene mod mit hjertechakra (kroppens hjerteområde) og bede om klare og præcise læsninger for mig selv og andre.
💎 Vælg så et kort fra toppen eller bunden af bunken, og læg det ned foran dig. Se virkelig godt på det. Tag energien og det visuelle indtryk ind.
Dygtighed til at tolke kort kommer med tiden.
Hvis du bare læser for dig selv, skal du notere dine første reaktioner, tanker, følelser og fornemmelser i forbindelse med kortet.
Hvordan får det dig til at føle?
Får det dig straks til at tænke på noget specifikt?
Kan du lide baggrunden?
Hvad er detaljerne på kortet?
Er navnet eller teksten markant for dig på en eller anden måde?
Skriv en mental note af alle disse ting, eller endnu bedre skriv det ned i en orakel journal, hvis du vil.
🙌 Orakel kort repræsenterer din dybere energi og er en måde at få adgang til din underbevidsthed, dine indre tanker eller nogle dybe ønsker – ofte skjult i energi – ved at reflektere det, der allerede er, tilbage til os.
🙌 De kan bruges til at give støtte, vejledning og ro på din livsrejse. Du kan bruge dem professionelt med klienter.
🙌 Jeg er sikker på, at dine kort vil fungere som en powerfuld og værdifuld tilføjelse til din spirituelle praksis eller rejse.
💝 KUNNE DU BRUGE MINE TIPS? 💝
Jeg har lavet en mini workshop ”KORTENES MAGISKE VERDEN”, som vil inspirere dig til at bruge dine kort endnu mere, og du kan nu få fingrene i den for kun 97 kr.
(mini-kurset har tidligere været en del af et større forløb Wild Women’s Circle, men er nu tilgængeligt for dig).
💥 Snup en af de eftertragtede pladser lige her (tilbudet gælder kun i begrænset tid, så slå til nu): https://brittabaumann.simplero.com/purchase/98358-KORTENES-MAGISKE-VERDEN