Er du en spirituel bevidst kvinde?

Er du en spirituel bevidst kvinde?

📌Føler du at det kan være svært at bevare en høj energi?

📌Undrer du dig over, hvorfor nogle mennesker bare lykkes, mens andre har svært ved det?

📌Har du en tung og træt energi, selvom du er højt bevidst og prøver at holde et positivt fokus?

SÅ ER DENNE ONLINE MASTERCLASS TIL DIG!
_______________________________

GRATIS ONLINE MASTERCLASS d.09/12 kl.09:00 DIREKTE I DIN INDBAKKE

JA TAK – SKRIV MIG OP NU

Det kan være forvirrende, at prøve at regne din egen energi ud i denne tid med overload af informationer og input, der bliver kastet din vej fra forskellige retninger.

Det kan føles udfordrende at skabe ro i din egen energi, så du derved opbygger et naturligt energi-overskud til dit arbejde med andre mennesker.

Vi tager dagligt ufattelig meget energi ind fra verden omkring os (sanse-mæssigt, følelsesmæssigt, tankemæssigt og energimæssigt!). Ikke nok med at vi tager det ind, men det kræver faktisk også, at vi forstår at dirigere energien igennem vores eget system for at få noget kontruktivt ud som vores fysiske resultater.

Disse resultater kan både vise sig i din fysiske og psykiske helbredstilstand, i din evne til at opbygge og vedligeholde stærke relationer, fx. forholdet til en romantisk livspartner. Din energi balance vil også være toneangivende for din økonomiske status, din arbejdsmoral, din evne til at bidrage, din passion og dit mod til at forfølge dine inderste drømme.

Måske har du prøvet at fremstå som den stærke overfor alle de andre, men denne facade er ved at krakelere fordi du aldrig rigtig har tid til dig selv, du er så vant til at prioritere de andre før dig selv, så dit liv føles mest af alt som et langtrukket forsøg på at overleve.

Hvis dit fokus lige nu er mest på at komme igennem dagen, få overstået din arbejdsdag, hvis der er gået stilstand i romantikken, pengestrømmen eller livsgnisten i det hele taget, så har du nu chancen for at forstå, hvad der reelt set sker i din energi.

Hvad nu hvis du var i stand til at vende energien fra lav til høj?, Hvordan ville det føles at finde ud af, at du faktisk er i stand til at dirigere din egen energi efter behov?Hvordan ville du opleve livet, hvis du følte dig energifyldt, glad og grounded – hver dag?

SKRIV DIG OP NU