Er du klar til en vild og fantastisk overraskelse til dig?

Jeg er gået lidt crazy, fordi mit største ønske er, at verden bliver oversvømmet med kærlige lys arbejdere, der sammen med mig selv kan gøre en forskel i verden … derfor har jeg lavet den vildeste bonuspakke til dig!!

Indtil midnat d. 01.03 kan du købe min populære online ANGEL CARD GUIDE uddannelse til langt under HALV PRIS. Du har lige nu mulighed for at forbedre din egen livskvalitet væsentligt – og sørme også dem du elsker, og endda lave en ekstra indtjening med dine egne klienter.

Herunder er linket, hvor du kan finde mere info om min unikke uddannelse OG få fingrene i mit online kursus med over 70 % besparelse

KLIK HER FOR MERE INFO

Jeg afholder denne specielle promotion, for at sige TUSIND TAK til alle dem som læser med her i mit nyhedsbrev. Jeg elsker mit virke, der henvender sig til stærke lysarbejdere og andre der ønsker at leve på deres egne betingelser med personlig power og frihed til rådighed.

Hvis det at spare 70% ikke er helt nok til at få dig til at skynde dig over og tage del i mit once-in-a-lifetime tilbud, så har jeg også lige smidt nogle ekstra lækkerier i puljen, som komplementerer uddannelsen yderligere og som vil løfte dig op i høj energi omgående.

Du får oven i købet af ANGEL CARD GUIDE uddannelsen også disse 7 bonusser med ved købet.

Bonus 1: Kom i kontakt med dine medfødte evner i min helt nye healings meditation “Guddommelige Gaver”, der ikke engang har ramt min Boutique endnu. (VÆRDI 550 kr).

Bonus 2: Budskab fra en Ærkeengel – lydfil. BONUS

Bonus 3: Min online bestseller – Angel Love. Fantastisk kanalisering fra de stærke ærkeengle om egen-kærlighed. Der medfølger endvidere en BONUS meditation og en pdf med fokus punkter. (VÆRDI 2250 kr).

Bonus 4: WORKSHOP: Skab en dybere forbindelse til englene (VÆRDI 1997,00 kr). Du modtager workshoppen, der er eksklusiv for denne uddannelse.

Bonus 5: ÆRKEENGLE GUIDE (VÆRDI 159,00 kr). Du modtager denne bonus, som er er lille skøn e-bog med en guide til at arbejde med ærkeenglene.

Bonus 6: BONUS TRAININGS & ØVELSER (VÆRDI 5997,00 kr). Du modtager et væld af ekstra dybe trainings, hvor du lærer alt fra at rense kort, tune dybere ind i kortene, grounding af dig selv, intuition, hvilke spørgsmål du kan stille til kortene, kort-typer og fede øvelser til det praktiske arbejde med kortene. Her er en guldgrube af info på over 4,5 timers undervisning.

Bonus 7: FORTROLIG FACEBOOK GRUPPE. Invitation til min lukkede Facebook gruppe ANGEL CARD GUIDES v. Britta Baumann, hvor du bliver en del af et fantastisk trygt og støttende fællesskab. Her kan du sparre, øve og modtage hjælp til dine cases.

Det var en ordentlig stak lækkerier…og du får det hele med kvit og frit når du bestiller min uddannelsespakke for 70% af den normale pris.

Klik på linket her for at sikre dig min uddannelse, før den er udsolgt.

Der er desværre en begrænsning på hvor mange, der kan tage del i mit tak-fordi-du-læser-med-tilbud, da tilbuddet er tidsbegrænset og kun ryger ud til MEGA RABATTEN de næste 3 dage som noget helt specielt, så hvis du vil spare 70% og få diverse bonusser inden det er for sent – så klik her

Hav det super dejligt

Britta Baumann

P.S. Denne specielle promotion slutter ved midnat d. 01.03. Hvis du vil opleve den positive effekt uddannelsen kan have på din tilværelse…og spar 70%, SÅ KLIK HER FOR MERE INFO