Er du klar til at re-progammeret dine chakras til succes, overskud og overflod?

Måske er dine evner gået i dvale – måske mærker du ikke længere din egen kraft?

Men VED du inderst inde, at du er skabt til mere? At du indeholder magisk energi indeni dit hjerte og i din sjæl.

Gudinden er ankommet. Hun skrider igennem mørket som en gylden lyn-kile. Alting oplyses igen. Natten er omme. Lyset er tilbage.

Den Gyldne Æra er begyndt. YES – nu er Gudinderne landet for at reprogrammere dine chakras til en langt højere energi, så DU er klar til at tage del i alle livets storslåede gaver.

Er du en af Den Gyldne Tids nye stærke kvinder, der insisterer på at stråle fra din styrke og din skønhed? Universet kalder lige nu på magiske mennesker.

Men mange ignorer dette kald.

Måske fordi det føles ubelejligt, at skulle rydde op i de indre energier. For du ved jo allerede, at din ydre verden i høj grad er en refleksion af dine indre energi-riger. Nej – det er ikke hele verden, du kan kontrollere, det er kun din egen energi, du er herre over.

Men når du tager ansvar for denne sandhed, så vil du kunne skabe magi i din livsoplevelse.

Er du en af Den Gyldne Tids nye stærke kvinder, der insisterer på at stråle fra din styrke og din skønhed?

Jeg, sammen med 9 stærke Gudinder, tager dig med på en 7- dages online workshop leveret direkte i din indbakke. Det hele starter med en åbningsceremoni af Gudinderne, som kommer til at kick-starte din kvindekraft.

Du modtager hver dag i ugen video trainings med stærk healing og kanalisering samt worksheets, som du kan hygge dig med i dit eget tempo. I løbet af ugen kommer de 9 Gudinder til at arbejde i dine chakra energier så du kan steppe ind i dit eget lys, og tage med ind i den Gyldne Æra.

Din gudinde chakra aktivering starter første mandag efter registrering!

KOM MED OMBORD PÅ GODDESS LIGHT CHAKRA ACTIVATION NU TIL 60% NYTÅRS RABAT: https://brittabaumann.lpages.co/goddess-light-activation/

Nu er det slut med at famle i blinde. Jeg giver dig chancen for at få fingrene i det online program, der kommer til at forandre dit liv i positiv retning.

Spild ikke chancen men grib den, væk dine chakras til den Gyldne Æra, hvor kvinden atter engang indtager sin position som Dronning, Healer, Magiker, Præstinde, Vølve, Seer, Moder, Leder og Viis.