Er dine følelser din svaghed?

Dine følelser er en vigtig del af dig.
MEN du er også mere end blot dine overflade følelser.

Jeg møder mange, der bruger sine følelser som en undskyldning,
som et skjulested, når de møder udfordringer, nye situationer eller når der kræves en smule af dem ud over det sædvanlige.

Så er det let at tage gen-vejen ind i trygheden via en etiket, du påklistrer dig selv eller bilder dig selv ind. “Jeg bliver let stresset”, “Jeg mærker uro”, “Jeg er utryg ved det” eller “det gør mig ked af det”.

Det’ så fint du mærker hvad der sker i dig. MEN lader du det bremse dig i livet. Gøre dig svagere? Bruger du dine overflade følelser til at definere dig selv med? Identificerer du dig med din angst? Uro? Stress? Frygt?

For DAMN BABY – du er mere end det. Dine følelser er dybe … de indeholder ALTID en mod-pol. En modgift til det, der forgifter dig.
Dine følelser er IKKE din svaghed.

Men du skal lære HVORDAN, du arbejder konstruktivt med dine dybere følelser, istedet for at lave de samme, gamle flugt-strategier, undvigelser eller angreb på dig selv eller andre, før du kan anvende dine følelser som dit stærkeste kort på hånden.

ALT DET LÆRER DU LIGE HER: https://brittabaumann.leadpages.co/warrior-queen/

PSSST : Og NEJ det er ikke for dig, der giver op inden du får begyndt. Det er blot endnu en af dine undvige strategier, og den fører dig lige præcis ét sted hen. Nøjagtig samme sted, som du er lige NU.

KUN hvis du er en af de modige eventyrere, der tør og er villig til at gå ned i dybet af din egen sjæl … kan vi to arbejde sammen.
For det er der, magien udfolder sig … og miraklerne sker.

Britta Baumann

Læs mere HER: https://brittabaumann.leadpages.co/warrior-queen/