Din dvale er ovre nu.

Din tid er kommet …
Din dvale er ovre nu.
Du har modnet længe nok.
Du er så klar, som du nogensinde vil blive.
I D-E-T-T-E-Ø-J-E-B-L-I-K

Du mestrer dine gaver,
du lever dit bidrag til verden,
og nu er tiden kommet til at dele det med dine medmennesker.
Hjælpe til. Gøre noget aktivt.

Du er klar til at danse med i livets mægtige rytme,
du er færdig med at sidde på bænken –
din vision rækker langt længere end det.

De dage, hvor du blot overlevede som en ligegyldig brik i mængden, som en der var fortabt i et sort hul uden hukommelsen om, hvem du rent faktisk er – de dage, hvor du følte dig lille, ubetydelig, ordinær og konstant gik på kompromis med dig selv .. de dage er OVRE.

Dagene, månederne, årerne du fyldte med følelsesmæssig forpustethed, og psykologiske fænglser af afmagt og afhængighed af andre — alle andre end dig selv, har fyldt dig med forvirring, ydmygelse, vrede eller i værste fald drænethed, fladhed.

I denne langstrakte mørke nat, kravlede du dog fremad – mod et flimrende lille lys, du så foran dig, eller var det bag dine øjne?
Der var en sagte hvisken, som hvislede i dine ører mest som et ønske, et håb – et stille råb om hjælp.

Din mørkeste nat er ovre nu. Dit råb blev hørt. Dit lys har ført dig nøjagtig derhen, hvor du kan påbegynde din TRANSFORMATION.

Din hukommelse er klar til at blive gen-startet.
Din sult – din tørst – din tro vil mættes nu. Din udmattelse og dit forsøg på at genvinde luften i dine lunger, og fylde dit indre med ny energi har ført dig mod et magisk sted i en fremmed skov.

Her er du pludselig i en fortryllet verden, hvor intet er som før.
Du aner ikke, hvor du er kommet hen, men det føles lettere her, luften er anderledes frisk og fuldt ladet med energi, det næsten knitrer omkring dig og små gnister lyser op i mørket omkring dig.

Du har hørt dit KALD.
Du har nægtet at give op.
Du har vidst det AL TID indeni.
Du er ikke beregnet til at leve halvt.
Men helt, fuldstændigt og frit.

Du er ankommet til min verden.
Her i en skjult og magisk lomme af universet,
hvor kun de færreste finder ind. Fordi det kræver noget af dig at finde modet, udholdenheden, renheden i dit KALD …
til at forfølge denne snørklede sti ind i mit rige.

Det kræver D-E-D-I-K-A-T-I-O-N.
Det har forlangt L-O-Y-A-L-I-T-E-T ud over det sædvanlige.
Det er som universets vogtere har testet dine evner, din styrke og har skubbet til dig, for at se om du havde det i dig – at skubbe dig selv videre, forbi barrierne, udenom eller lige igennem illusionerne.

Alt er tyst her.
Som en lukket, fredelig verden fyldt med inspiration, der glimter som diamanter i træerne. Alt bliver manifesteret fra på et splitsekund i min fortryllede skov, for skov-ånderne leger tag-fat med dine tanker her. Alting opleves uden filtre her i mit palads.

Her er rent. Som i spektret af en krystal kan du se dig selv klart her.
I alle dine muligheder, i alle dine dimensioner.
Du konfronteres med dit eget væsen – uden bedrag, uden facade, uden slør .. du har krydset visdommens hvælv og er nu trådt ind i dit galaktiske mangfoldige væsen af uanede mængder af energi.

Britta Baumann

PS: Er du klar til at træde i karakter med din evne til at gøre en massiv forskel i verden? Er du en kvinde, der vælger den højeste kvalitet?

BOOM så er det dig jeg leder efter til styrken af Energy Flow Healers, på mit næste hold der starter til januar!

Uddannelsen er en fuldstændig banebrydende måde at arbejde med energi og burde være obligatorisk for alle “hjerte”- og energiarbejdere der hjælper andre mennesker (zoneterapeuter, healere, yogalærere, psykoterapeuter osv.).

Det er dog IKKE et must, at du arbejder professionelt med healing – den vil forandre dit liv, dit syn på din krop og din måde at være i verden på og kan dermed sagtens bruges udelukkende til din personlige udvikling.

Mærker du kaldet fra dine dybder? Er tiden kommet til at du for alvor lever i alignment, udfolder dine evner og hjælper verden med dine gaver?

Skriv til mig på support@brittabaumann.dk og fortæl hvorfor DU skal med på mit hold, så jeg kan høre om vi matcher i energi !!