BEKYMRING: DIN FJENDE NO. 1

Fra mit perspektiv er frygt, ængstelighed og bekymringer et stort problem for spirituelt bevidste, empatiske og højsensitive kvinder af flere årsager:

1. Denne type kvinde overspiritualiserer frygt og bekymring.

Vi har en tendens til tro, at alt er et spirituelt issue og overser dermed de andre energi-planer, såsom fx det biologiske, det genetiske, unikke personality kvaliteter eller tidligere traumers indflydelse på bekymringerne.

Dvs. når de så bekymrer sig eller hører om andres bekymringer, tror de at der skal en spirituel løsning til, selvom det måske er et kropsproblem, der trigger bekymringerne.

Det er vigtigt at have en dybere forståelse for, hvor dine bekymringer stammer fra, hvis du skal kunne transformere dem til konstruktiv energi.

2. Spirituelle kvinder føler skam over deres bekymringer, ængstelighed og frygt fordi de tror, det indikerer lav bevidsthed og umodent energi-arbejde. De tror dermed at højtbevidste mennesker, aldrig føler frygt eller ængstelighed.

På den måde undertrykker de deres egne bekymringer og fasttømrer dem endnu dybere i ubevidste mønstre.

3. Pga skam dækker de ofte over, hvor meget bekymringer og frygt energi fylder i deres liv. De dækker sig ind under betegnelser som zen, feminin energi, meditation efter meditation og ”misbruger” deres stress, som en undskyldning for ikke at gøre noget aktivt ved den.

Derfor manifesterer de heller aldrig deres fulde potentiale.

4. Mange empatiske og spirituelt bevidste kvinder giver sig selv og andre uhensigtsmælssige råd til at håndtere frygt og bekymringer med. ”Bare giv slip” … WHAT !! Hvordan gør man det? Eller ”Let go and let God”-klicheen!!

Lyder godt, men hvordan gør du det rent praktisk??

5. Denne type glemmer kroppens vigtighed. Jeg siger ikke ligefrem, at man tror kroppen er et onde, og kun din sjæl er vigtig … men det er skisme tæt på, at de fleste kvinder jeg møder, ikke behandler deres krop som en guddommelig del af sig selv.

Men vores hjerne taler med kroppen og det hele hænger sammen, derfor kan du reducere stress, bekymringer og ængstelighed betragteligt ved at arbejde med krops-centrerede teknikker.

6. Fordi new age spiritualitet tilbyder fred, håb og nærmest udødelighed, er det super attraktivt for ængstelige mennesker, der i forvejen slås med at acceptere livets betingelser.

Denne type har også ofte tendens til at være fantasifulde, dybt indfølende og empatiske i høj grad, og har brug for at arbejde konstruktivt med disse kvaliteter i stedet for at drukne deres logik med dem.

Hvis du tilhører de 20% af mennesker, der hver dag føler verdens kaos presse på ydersiden og indersiden af dit væsen …

Så har jeg lavet dette kursus til dig. Du vil forstå dit eget væsen dybere og vi arbejder både med den intellektuelle forståelse af bekymringer, såvel som den spirituelle indgangsvinkel.

HOP MED HER TIL INTRO-RABAT (SPAR 50%): https://bit.ly/2Fec8dY

Hvad du modtager:

📌Forskellen på giftig og sund bekymring …dette kan virkelig overraske dig.

📌9 destruktive tanke mønstre der ofte er forårsaget af dine bekymringer.

📌Den absolut VÆRSTE måde at håndtere dine bekymringer på (du ser det ske HELE tiden)

📌De 7 regler for bekymrings-fri mennesker … og hvordan du implementerer dem i dit liv.

📌En idiot-sikret strategi til at indfange, udfordre og ændre dine bekymringstanker.

📌4 specifikke værktøjer til at adresserer et problem med og finde løsningen, så du kan slippe dine bekymringer.

📌og meget meget mere…

Du modtager desuden daglige bonus sessioner oveni trainingen for at integrere læringen dybere i din energi – dette live-streames dagligt fra en lukket og fortrolig Facebook gruppe sidst på eftermiddagen.

På dag 1 modtager du en afslappende meditation, der støtter op om at integrere tryghed i dine dominerende livsområder.

På dag 2 modtager du 24 positive omprogrammeringer af de mest typiske bekymringer.

På dag 3 modtager du en healing af de mest negative mønstre i dig.

På dag 4 modtager du 9 omprogrammeringer af begrænsninger, der holder dig tilbage fra at leve uden tung og træt energi. På dag 5 modtager du positive bekræftelser, som støtter dine nye metoder til at slippe bekymringerne.

På dag 6 modtager du en visualiseringsøvelse, der giver adgang til dine løsninger frem for dine bekymringer.

På dag 7 modtager du en grounding og healing, der forankrer din nye tilstand af ro dybt i dig.

Vi ses ombord.

Registrer dig lige HER:https://bit.ly/2Fec8dY

Britta Baumann