🌟Synes du, det er barskt, at jeg tror mest på sjælens sandhed?

🌟Synes du, det er barskt, at jeg tror mest på sjælens sandhed?

🌟Synes du, det er næste-kærligt at ynke andre og på den måde dyrke offer-rollen?

🌟Synes du, du har fortjent et lorte-liv, hvor du aldrig rykker dig og bruger undskyldninger, bebrejdelser og retfærdiggørelse som en bremseklods på dine drømme?

🌟Synes du egentlig, at du er noget specielt?
———————————————————-
💥Disse spørgsmål har jeg stillet mig selv for mange år siden – og mine svar gav mig en klar retning i forhold til den person, jeg virkelig var indeni – men som jeg havde så svært ved at bære udenpå.💥

😳 Måske kan du stille dig selv de samme spørgsmål, nysgerrigt uden på forhånd at manipulere dit svar … bare LYT til hvad der rent faktisk kommer igennem til dig indefra dine dybder.

Det kræver øvelse, tålmodighed og engang imellem hjælp til at udløse sit indre potentiale i verden og på den måde skabe sig et liv, der er tilpasset sjælens ypperste lys.
————————————————————-
Det er heldigvis min opgave og et stort privilegium for mig at hjælpe massevis af kvinder med netop at frigøre dem til deres egen indre sandhed og styrke – fordi jeg selv har gået vejen, og idag lever et drømmeliv skabt ud fra egne præferencer.

😘😘 Det gør mig glad i sjælen at mit virke giver så mange mennesker muligheden for aktivt at forandre deres liv til det bedre – og i denne proces rejse sig i fuld power – og bare udstråle deres eget unikke geni.

TAK til alle jer smukke kvinder, der tager ansvaret for sig selv – og TAK kære univers for min opgave, som jeg er i fuld gang med at udføre hver eneste dag

Britta Baumann