✩✩ Vibrationel Healing – Pegasus energy ✩✩

DEN VILDESTE OPLEVELSE OG MULIGHED TIL DIG !!! GÆLDER KUN IDAG.
 
(Læs opslaget færdig, da der kommer en helt speciel mulighed, som jeg aldrig har givet før.!!!!)
 
I denne magiske healingssession får du besøg af en meget unik og powerfuld mester, som indeholder en ekstremt høj og ren vibration på højde med enhjørningens, nemlig Pegasus energien.
 
Pegasus energien er fuld af guddommeligt lys i alle regnbuens stråler og er fænomenal til at rense negativ energi bort.
 
Pegasus healingen går ekstremt dybt i både krop, sind og sjæl, og vil efterlade dig i de højeste vibrationer, næsten som du bliver nulstillet og genfødt som det stærke og lysende menneske du virkelig er.
 
I denne smukke healingsrejse skal du møde en fantastisk Pegasus, som vil rense dine lave frekvenser bort og heale din evne til at føle dig stærk, fri og autentisk.
 
Musikken er specielt designet til at bringe dig i en dyb modtagende tilstand, hvor du har lettere ved at åbne op ind til din dybere energi og få maksimalt udbytte af healingen. Du vil efterfølgende være renset og restitueret i dine dybeste energilag.
 
Sessionen er ca. 27 minutter. Du modtager din meditationsoplevelse direkte i din indbakke (tjek junk/spam/uønsket/reklame mail). Det er tilkoblet stærk fjernhealing på din lydfil, så du kan drage nytte af healingen igen og igen hver gang du lytter til din meditation.

IDAG FÅR DU DENNE MEDITATIONSOPLEVELSE TIL 64% “BAGJUL-RABAT” !!!

ELLER!!! DU KAN HAPSE DEN MED 82% BESPARELSE (DU VÆLGER SELV HVILKEN RABAT DU VIL BENYTTE DIG AF!)

RABATTEN GÆLDER IDAG, SÅ VÆRSGO’ – SÅ ER DEN GED BARBERET.
 
Klik her for at hapse din Pegasus meditation med 64% rabat: https://brittabaumann.simplero.com/purchase/49043-Meditation-Pegasus/price/225421-bagjuls-rabat
 
eller
 
Klik her hvis du vil spare 82%: https://brittabaumann.simplero.com/purchase/49043-Meditation-Pegasus/special/R64WsH5cf8QwCxTcnbap5KRF

Du bestemmer helt selv, hvilken rabat du vil ha’

VÆRSO’
 
God fornøjelse, hvis du griber denne mulighed fra mig, og ha’ en rigtig smuk dag – hvor du forhåbentlig sætter standarden for resten af året og begyndelsen på det nye, så det bliver helt forrygende.
 
Britta Baumann
 

Ps. Se hvad et par dejlige kvinder, der allerede har investeret i den, synes om meditationen:

 

 
PPS. Den er go’ nok – ikke nok med at der aldrig har været skåret så meget af prisen før, så vælger du selv, om du vil have 64% eller 82% fratrukket!!!
 
Klik her hvis du vil spare 64%: https://brittabaumann.simplero.com/purchase/49043-Meditation-Pegasus/price/225421-bagjuls-rabat
 
Klik her hvis du vil spare 82%: https://brittabaumann.simplero.com/purchase/49043-Meditation-Pegasus/special/R64WsH5cf8QwCxTcnbap5KRF